2777
2789
عنوان

از خودگذشتگی برای یچه

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 30 پست
هیچ کاری کتک زدن بچه رو توجیه نمیکنه

عزیزم کمربند برنداشته که به قصد کشت بچه رو بزنه تهش یه سیلی کوچیک . از کارش دفاع نمیکنم . درست نیست ولی یچه ها گاهی یه کارایی میکنن که آدم در لحظا واکنش میده ....

عزیزم کمربند برنداشته که به قصد کشت بچه رو بزنه تهش یه سیلی کوچیک . از کارش دفاع نمیکنم . درست نیست ...

چه فرقی میکنه چطوری زده

مهم حس بدیه که به بچه داده 

چرا یه موجود بی دفاع رو میزنن چرا خودشونو نمیزنن ببین زدن خوبه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم خب همه ما انسانیم گاهی خسته میشیم و از کوره در میریم ولی خب به نظر من تو خونه هم آزادی ...

اره گذاشتم ولی اصلا گوشش به حرفام نیس میگه چشم ولی آخر کار خودش می‌کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تو موقعیتش باید قرار بگیری وگرنه تو تئوری حق باشماست

من خودم یه دختر دارم

اگه سنش مناسب باشه میتونه بشینه با حوصله طرز کار ماشین لباسشویی رو براش توضیح بده 

زدن که آسونترین کاره 

الان بچه فقط درد کتک رو حس کرده نفهمیده چرا نباید به برق و ماشین لباسشویی دست بزنه

باید خونه رو برا بچه امن کنه مثلا پریزهای برق رو بپوشونه 

نه اینکه بچه رو بزنه خلاقیتش رو هم نابود کنه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
من خودم یه دختر دارماگه سنش مناسب باشه میتونه بشینه با حوصله طرز کار ماشین لباسشویی رو براش توضیح بد ...

درسته . حرف شما خیلی خوبه ولی دختربچه ها باز آرومترن مسربچه ها خیلی خیلی شیطون ترن و یه آن آدم چون خودش میترسه واکنش میده مهم اینکه اینکار زدن رو تکرار نکنه . میدونی مادری که خودش عذاب وجدان گرفته از زدن بچش دیگه نباید بیای نمک بپاشی رو زخمش خودش فهمیده کارش اشتباه بوده اگه هعی بگیم بد کردی بدتر اعتمادبه نفسش خراب میشه ولی مهم اینکه وفعه های بعدی خودش رو کنترل کنه و نزنه

کنجکاوه زدن نداشتچند سالشه

کنجکاو درست بخدا اسباب بازی های ببین داغون می‌کنه باز می‌کنه ببینه چی توش تیکه تیکه می‌کنه

ولی  آخه برق بخدا ترسیدم خودش ی چیز ش بشه نمیدونی چکار می‌کنه خونه زیرورو می‌کنه کشو و کمدها همیشه خونه ریخت وپاش اینو نرسیدیم خدا نکرده طوریش بشه بعد نمیگن مادرش کجا بود دیگه الان خودمم عذاب وجدان گرفتم 

بچه شش سال وچهارماهش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شاید بیش فعالی داره ؟از یه مشاور کودک کمک بگیر

اره بچه ام پیش فعال دارو مصرف می‌کنه زیر نظر دکتر هست 

من خودم یه دختر دارماگه سنش مناسب باشه میتونه بشینه با حوصله طرز کار ماشین لباسشویی رو براش توضیح بد ...

ببین پسر عمم ۵ سالشه عمم بازبون خوش میگن اگه به گاز دست بزنی کبریت روشن کنی آتیش میگیری دستت میسوزه باهاش صحبت میکنن جایزه میزارن که تو فقط سمت گاز نرو الان دیشب نزدیک بود خونرو آتیش بزنه آدم یه بار دوبار اصلا ده بار یه چیزو میگه اونم یه چیزی مثل برق و گاز که جون بچه رو به خطر میندازه من خودم اگه جای عمم بودم دفعه چهارم زده بودم تا یاد بگیره کار خطرناک نکنه تو این شرایط اگه به بار کتک بخوره بهتر از اینه که خدای نکرده طوریش بشه 

ببین پسر عمم ۵ سالشه عمم بازبون خوش میگن اگه به گاز دست بزنی کبریت روشن کنی آتیش میگیری دستت میسوزه ...

ببین من چی میکشم بخدا برق و گاز خطرناک هستن بخدا همین زمستونی گذشت شلنگ گاز ی دفعه ای کشید خونه بوی گاز من کجا تو حیاط خلوت در حال آشپزی خدا رحم کرد بهمون رسما بیابون سر نگذاشتم ولی چه میشه میکرد بچه ام نمیشه گذشت ازش امروز دستم در رفت 

ببین پسر عمم ۵ سالشه عمم بازبون خوش میگن اگه به گاز دست بزنی کبریت روشن کنی آتیش میگیری دستت میسوزه ...

ببین من چی میکشم بخدا برق و گاز خطرناک هستن بخدا همین زمستونی گذشت شلنگ گاز ی دفعه ای کشید خونه بوی گاز من کجا تو حیاط خلوت در حال آشپزی خدا رحم کرد بهمون رسما بیابون سر نگذاشتم ولی چه میشه میکرد بچه ام نمیشه گذشت ازش امروز دستم در رفت 

ببین من چی میکشم بخدا برق و گاز خطرناک هستن بخدا همین زمستونی گذشت شلنگ گاز ی دفعه ای کشید خونه بوی ...

ببین اینو نمی‌گم که بترسی ولی همین ماه پیش تو روستامون یه بنده خدایی داشته کولر درست می‌کرده بچه ام کنارش بازی می‌کرده نمی‌دونم چرا سیم لخت رو زمین بوده بچه ام سیمو کرده تو دهنش برق گرفت طفلکو تو لحظه تموم کرد خیلی حواستون به بچه ها باشه بچه نمی‌فهمن یه کارایی میکنن که تا عمر داریم عذاب وجدانش برا ماست