2777
2789
عنوان

ادمای سمی زندگیتو چیکار کردی رفیق

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=384478677]اگر واقعا روح و روان خودت سم زدایی شده باشه کسی نمیتونه سر سوزنی روت تاثیر بزاره [/ ...

من سپهر خدابنده گوش میکنم صلح درون قبلنم مجتبی شکوری گوش‌میکردم باید خودتو خیلی دوست داشنه باشی و‌مطمین باش هیچ جذابیتی بالاتر از اعتماد بنفس نیس( البته نه خودشیفتگی) آدمی که خودشو دوس داره نمیزاره کسی سر سوزنی روح و روانشو تحت تاثیر قرار بده پس اصلا عصبی نمیشه دیگرونم یواش یواش میفهمن قدرت مقابله باهاشو ندارن پس میان زیر پرچمش 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
چقدر راهکار خوبی ی دنیا سپاسگزارم

خواهش میکنم،سالها پیش مشاور رفتم تا یادگرفتم

یکی ازاقوام شوهرم،زیونش فرق میکرد،و فهمیده بود اوایل ازدواج من متوجه نمیشم،میخاس منو بچزونه،پیش همه فارسی حرف میزد،ولی پیش من با زبون محلی خودش

حرصم درمیومد،خداازم چی میگن،،،

خداازشون نگذره دلمو خیلی سوزوندن با بی فرهنگیشون

هرچند همسرم ترجمه میکرد خیلی وقتا ولی،،،

تااینکه کلا باکمک مشاور بی تفاوت شدم،ظاهرم حرکاتم همه چیم،انگار اون طرف نیس

هرچند سالهابعدبه کمک کتابو سی دی وهمسرم تاحدودی زبونشوتو یادگرفتم

ولی وقتی فهمیدن بی تفاوتم(واقعا ادا نبود دیگه برام مهم نبود چی میگن),کم کردن بعد یه مدت فارسی حرف زدن

منم وقتی فهمیدن کاملا متوجه حرفاشون میم بعدیادگیری،یک کلمه هم به زبون خودشون حرف نمیزدن منم میگفتم راحت باشید بازبون خودتون بگید،،،ولی اونا میسوختن دیگه😆😆😆

راستش فقط۵۰درصد یادگرفتما ولی فک میکنن فولم،و یه کلمه حرف نمیزنن

خواهش میکنم،سالها پیش مشاور رفتم تا یادگرفتمیکی ازاقوام شوهرم،زیونش فرق میکرد،و فهمیده بود اوایل ازد ...

از ترسشونه ،چقدر دوس داشتن شما عقب باشی و خداروشکر خدا کمکمتون کرد 🌺

خواهش میکنم،سالها پیش مشاور رفتم تا یادگرفتمیکی ازاقوام شوهرم،زیونش فرق میکرد،و فهمیده بود اوایل ازد ...

من نمیتونستم حذف کنم،چون اقوام درجه یک همسرم بودن همسون،همخونش،ولی رابطمو کم کردم،وسررررد

ولی خداشاهده نه فکرو ذکرو مهرشون یه ذره تو قلبمه نه تو ذهنم

اصلا انگار نیستن

ونه توخونه وپیش کسی حرفشونو میزنم،چون انرژی منفی رو باید ازخودت دور کنی

باید بی خیال سی کلا بی خیال نگاهو حرفو رفتاراشون

نیای تو ذهنت قلبت تفسیرکنی

باید قبول کنی ذهنو قلبت کاروونسرا نیس هرکسو بی کس توش برنو انرژیتو بگیرن

من نمیتونستم حذف کنم،چون اقوام درجه یک همسرم بودن همسون،همخونش،ولی رابطمو کم کردم،وسرررردولی خداشاهد ...

واقعا عزیزم من خیلی فکر میکنم و ازارم میدن،خیلی ازشون متنفرم،نمیدونم چیکارکنم اما واقعا از لحاظ شخصیت صفرن

واقعا عزیزم من خیلی فکر میکنم و ازارم میدن،خیلی ازشون متنفرم،نمیدونم چیکارکنم اما واقعا از لحاظ شخصی ...

اکه بچه داری بااون سرگرم شو،اگه مداری توجمعشون باگوشیت باش،کنار همسرت،بااون حرف بزن اکه پایس

باهاشون گرم نگیر،سلام واحوال پرسی وخدافظ

سولل پرسیدن درحد یه کلمه

خودتو بالابگیر،تاخودت برا خودت ارزش قاعل نشی،لقیه برات احترام نمیزارن

اونارو نمیتونی تغییر بدی ،بگید هم بیشتر تحریک میشن

خودتو از امشب تغییر بده،

وکاملا برات بی تفاوت باشن،اول به خودت ثابت کن برات هیچ ارزشی ندارن ،تو گدای توجه اونا نیستی،گدای محبت اوناهم نیستی

اونا پیوند خونی باهات ندارن،به واسطه همسر،آشناشدی

وقرار نیس همه دوسمون داشته باشن،قرار نیس همیشه ماهم آدم خوب باشیم،وبقیه رو دوس داشته باشیم

ودرآخر اینکه،این جماعت پست سرخدا هم حرف میزنن چه برسه درمورد منو شما نزنن

واقعا عزیزم من خیلی فکر میکنم و ازارم میدن،خیلی ازشون متنفرم،نمیدونم چیکارکنم اما واقعا از لحاظ شخصی ...

و تنفر و مرور رفتار اونا،فقط پیرت میکنه وپوستتو خراب میکنه،جلو چشم اونا زوذ پیرمیشی،چون هی مرور میکنی

اونا یه پتک میزنن سرت،تو هی اون پتکو میکوبی سرخودت هی میکوبی هی میکوبی

فکرای بیهوده درمورد آدمای بی ارزش،عین موریانه میمونه که تورو ازداخل میخوره،و این تو ظاهرتم کم کم بروز میکنه

2790
2778
2791
2779
2792