2777
2789

من طبقه بالا خونه پدرشوهرمم درحیاطمون جدا نیست همسرم یه پسره کسی نمیاد خونم زیاد چون در حیاطمون جدا نیست طرف خجالت میکشه بیاد منم پسرم هرروقت خاهرشوهرام میان میره پایین بخاطربچه ها بیشتر وقتا میام پایین.کارهمسرم توی کافه کار میکنه مال خودش نیست کافه کارگره اونجاست ماهی ۱۵ تا ۱۶ تومن درامد داره.به جز این معامله هم میکنه برا دستگاه های قهوه ولی چون مغازه از خودش نیست دوس ندارم اونجا کار کنه دوسدارم بره سرکاری که از خودش باشه خونمم دوسدارم کلا جدا باشه چون حریم خصوصی ندارم به شوهرم گفتم در حیاط رو جدا کن ولی میگه خیلی خرج داره فعلا امون بده امشب ی دل سیر گریه کردم نرم پایین مادرشوهرم زن عمومه میگه مریضم نیومد سراغی بگیره پیرشدم تو ۳۰ سالگی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحمل کن عزیزم میگذره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

هرکسی داره بامشکلات مخصوص بخودش زندگی میکنه فک نکن فقط تومشکل داری توکل کن بخدا 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

حقوق شوهرت خیلی کمه 

همینقدر که خونه داری و نمیخوای اجاره بدی دنیا میارزه 

اگه امکانش هست خودتم برو کنار شوهرت تو همون کافه پانزده هم تو بگیر سی بشه درآمدتون تا بتونی پیشرفت کنی مستقل بشی

عزیزم این درو کردی برا خودت مایه دق در صورتی ک هیچ تغییری تو رویه زندگیت ایجاد نمیکنه اگه در هم بذاریدا . فقط انگار دلت میخواد حرص بخوری اینو کردی بهونه. شما خب میدونستی قراره اینجوری زندگی کنی و قبول کردی همسرت رو پس همینجوری عصپشق و حالتو بکن . زندگی رم ب خودت و همسرت زهر نکن . اونم گناه داره بالاخره . حالا فک کردی ما ک جدا زندگی میکنیم چقدر رفت و آمد داریم؟اینا همه بهانس کسی ک بخواد باهات رفت و امد کنه همه جوره میاد و میره. کجا دیگه ملت الان رفت و امد دارن ؟اصن کسی دیگه وقتشو نداره