2777
2789

هدفم خوشبختی بچم و شوهرم

و پول در آوردن زیاد پیشرفت بیشتر  جلو زدن تو شغلم از بقیه رفیقام

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمون بفروشیم انگار طلسم شده هر کاری میکنم فروش نمیره

وضع ما هم همینه

الان وضعیت اقتصادی مردم جالب نیست

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

آخه کاری از دست کسی بر نمیاد چرا حرف بزنم ❤️انگار خدا خسته شده زندگی رو گذاشته دور تند

دیگه همه همینن عزیزم امیدوارم زود مشکلت حل بشه 🥺

و اینکه به این فکر کن یروزی این روزا یادت نمیاد انقد غرق در خوشی هستی که حتی گذر زمانو حس نمیکنی❤

دیگه همه همینن عزیزم امیدوارم زود مشکلت حل بشه 🥺و اینکه به این فکر کن یروزی این روزا یادت نمیاد انق ...

اون روز هیچ وقت  نمیاد 

همون اندازه که مطمئنم  الان ساعت دوازده و نیم شبه 

به اینم اطمینان دارم 

🥲💖

اون روز هیچ وقت نمیاد همون اندازه که مطمئنم الان ساعت دوازده و نیم شبه به اینم اطمینان دارم 🥲💖

نگو اینجوری 🥲🥲من مطمئنم بهم اعتماد کن چن وقت دیگه دوباره همو خواهیم دید دنیا کوچیکه اونموقع بهم میگی راست میگفتی😇

باور کن دیگه اعصابم خراب شده حتی زیر قیمت هم گذاشتیم اما انگار کسی پول ندارن خونه بخره

دقیقا ما هم زیر قیمت گذاشتیم ولی خبری نیست

مامانم با بنگاه همسایمون صحبت کرده گفته خرید و فروش خیلی کمه

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

نگو اینجوری 🥲🥲من مطمئنم بهم اعتماد کن چن وقت دیگه دوباره همو خواهیم دید دنیا کوچیکه اونموقع بهم می ...

دعا کن دیگ هیچوقت منو نبینی 

تنها درمان بعضی آدم ها مرگه 

دقیقا عین اون پسر فامیلمون 

که زندگیش عین من بودم 

و 5 ماه پیش مرد 

آخ که چقدر حسرتش رو می‌خورم 

❤️💖💋🧡💚دوستت دارم 

دعا کن دیگ هیچوقت منو نبینی تنها درمان بعضی آدم ها مرگه دقیقا عین اون پسر فامیلمون که زندگیش عین من ...

توروخدا اینجوری نگو من از ته قلبم دوستت دارم هنوزم گاهی اون پیام هایی که تو بارداری بهم دادیمو میخونم چون خاطرات خوشم تکرار میشه 

توروخدا اینجوری نگو من از ته قلبم دوستت دارم هنوزم گاهی اون پیام هایی که تو بارداری بهم دادیمو میخون ...

همیشه دعا میکردم اگر مردم خدا باقی عمرم رو بده یکی 

اما الان نمیدونم چرا دلم خواست خدا باقی عمرم رو بده به تو........