2777
2789
عنوان

کنکوریااا

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 128 پست
متاسفانه پشت بودم ولی امسال اگه بمونم خیلی جدی میخونم خیلیییی از پوست و استخوانمم کار میکشم که بشه

اسی سال دیگه رقابت بیشتره کنکور یک نوبته نهایی یازدهم هم هست🤦🏻‍♀️

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برای فارسی ۱۰ ساعت خوندم ...دینی هم همینطور .طول مدرسه هم خوندم درسم خوب بود ... هفته قبلش که فرج ...

این خیلی بده 🥲🤍

ولی کاش بقیه رو بخاطر اونا خراب نمیکردب چون برا تویی که خوندی سخته برا بقیه هم بوده

آخ خدا کنه بخدا انقد نذر و نیاز کردم🥲منم هدفم فرهنگیانه سال اولمم هستامسال شانسمو امتحان میکنم شد ه ...

منم مثل شما 

فرهنگیان بدیش اینه که مهم ترین قسمتش برا اردیبهشته چون اولویت مصاحبه اردیبهشته اگه خراب کرده باشی دیگه تمااام میشه برات و حتی نهاییاهم ارزشی نداره

ام شا الله که قبول میشی خانوم معلم 🤍

آخ خدا کنه بخدا انقد نذر و نیاز کردم🥲منم هدفم فرهنگیانه سال اولمم هستامسال شانسمو امتحان میکنم شد ه ...

منم مثل شما 

فرهنگیان بدیش اینه که مهم ترین قسمتش برا اردیبهشته چون اولویت مصاحبه اردیبهشته اگه خراب کرده باشی دیگه تمااام میشه برات و حتی نهاییاهم ارزشی نداره

ام شا الله که قبول میشی خانوم معلم 🤍

خدا نکنه . منم قبلا خیلی خودمو سرزنش میکردم یه جایی دیگه آدم خسته میشه من شب کنکور هم نخوابیدم . این ...

منم شب کنکور نخوابیدم 🥲💔

خدا خودش کمکمون کنه به ارزوهامون برسیم

نهاییا رو چحوری دادی؟ معدلت بنظرت چند میشع?من خیلی بد دادم خیلی خاک تو سرم منم اولش گفتم حالا کنکور ...

نه آخه دیدم اردیبهشت خراب کردم دیگه انگار پرونده برام بسته شد از قبل هم به مامانم گفتم دیگه نهایی ندم چون فرقی نمیکنه به حالم ولی خو ترمیم زدم همرو و خراب کردم 🥲💔

دعوت بشیم مصاحبه کار راحت ترع

ما هم شهرمون رقابت زیاده . معمولا تراز ۹۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ دارن .آره چقدر شرایطم شبیه شما هست . منم امیدم ف ...

دعوت بشیم راهمون راحت تر میشه تا قبولی 

دعا میکنم امسال به خواسته دلت برسی و همیشه بدرخشی

منم مثل شما فرهنگیان بدیش اینه که مهم ترین قسمتش برا اردیبهشته چون اولویت مصاحبه اردیبهشته اگه خراب ...

اره دیگ تیر که ارزشی نداره برا ما

جدیییی اینو نمیدونستمم من گفتم با نهایی جبران میشهه

ایشالا خودتم عزیزم❤️

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

نه آخه دیدم اردیبهشت خراب کردم دیگه انگار پرونده برام بسته شد از قبل هم به مامانم گفتم دیگه نهایی ند ...

چقد منییییییی

من ۲ ۳ تا ماتحان اولی رو که مهمترینا هم بودن بد دادم دیگ خاک تو سرم شد نخوندم گفتم جبران نمیشع 

شب امتحانیم من اصلاااا آدم نمیشم ۳ ساله میگم نمیزارم بمونه میمونه و گند میزنم الان خیلی پشیمونم خیلییی

ایشالا دعت میشی🥹

عهه آخه میگفتن مهم نهایی عه

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

ولی من از همین میترسم که نتونم و ناامید بشم

ببین اگه واقعا میخونی بمون 

به خودت قول بده که میخونی 

ببین فوقش یه سالم از عمرمون می‌ره ولی حداقل چند سال دیگه حسرت نمی‌کشیم که چرا نخوندیم چرا جا زدیم چرا اون رشتهای که می‌خواستیم و نخوندیم و.. 

فقط بخونیم که کاش گفتنی برامون نمونه 

من واقعا اگه بمونم میخونم 😭

منم دقیقا حتی به رتبه بهای ۲ ۳ رقمی هم فک میکنم و میدونم که بخام مبتونم

وای چقدر مثل منی 

بجان خودم اگه آدم بخونه تلاش کنه 

یه سال کمتر تفریح کنه ،گوشی کمتر نگاه کنه، با برنامه و اصولی نگاه کنه تایم مطالعاتیش خوب باشه 

بدون شک میشههههههه یه رتبه تاپ آورد 

فرق ما با رتبه برتر ها فقط تو تلاش کردنه هست 

اگه بخونیم واقعا میشه 

ببین اگه واقعا میخونی بمون به خودت قول بده که میخونی ببین فوقش یه سالم از عمرمون می‌ره ولی حداقل چند ...

امسال چجوری خوندی

مشاور داشتی؟

برنامت چطور بود از کی شروع کردی

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه