2777
2789
عنوان

دختر خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 61 پست
ببین من به سطل ماست هم نمیگم زشت ولی این خانم از بس گناه کاره دیگه شبیه انسان نیست شبیه خر شده

صحبتت رو قبول دارم عزیزم. هر کس چهرش متناسب اعمالش زشت و زیبا میشه

اما جو کاربرای اینجا به شکلی هست که فقط خیانت مرد رو زشت میدونن و خیانت برای خانما انگار آزاد هست.

پس وقتی صفت زشت رو به اون خانم بدی.خیلیا از همین به عنوان بهانه استفاده میکنند که بگن قضاوت نکن یا به ما مربوط نیست.

اینکه گفتم این صفت رو نمیپسندم به خاطر این بود که مورد حمله قرار نگیرم😑😑

همیشه یادت باشه اینجا به عروس فحش نده

اما آزادی به قوم شوهر فحش بدی

به مرد خائن فحش بده 

اما به زن خائن فحش نده😑

اونی که بچه و برادر و همسر و والدین خودش رو مثل موش تو سوراخ پنهان کرد و جوان های بقیه رو دعوت کرد تا خون بدهند و الان ادعا میکنه به عزادار بودن. اشک تمساح میریزه. تو اگه عزاداری اول خودت و خانوادت از تمام شغل های دولتی استعفا بده. امیدوارم داغ ببینین همون طور که بقیه خانواده هارو داغدار کردین ولی خودتون و عزیزانتون تو سوراخ قایم شدین.داغ ببینین مثل مادر ملینای 3ساله. میگن آزادی ولی مرتضی صادقی در آلمان به قتل رسید چون پرچم اینارو نزد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید