2777
2789
😂😂😂منم ۱۰ بار گول خوردم دیگه نا امید شده بودم اخرش یکیش با کلی ادا و موکل حل کرد خداروشکر وگرنه ن ...

واقعا عزیزم؟ 

برای چه موردی گرفته بودین عذرمیخوام میپرسم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب عرفه هست و شب شهادت حضرت مسلم میتونید به ایشون توسل کنید .تاپیک آخرم اعمال شب عرفه رو گفتم انجام ...

وای خداروشکر دیدمتون :))) 

می خواستم ببینم اعمال عرفه چیه 

خداروشکر شما همیشه با تاپیکای خوبتون کمکم می کنید ❤

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

واقعا عزیزم؟ برای چه موردی گرفته بودین عذرمیخوام میپرسم؟

عزیزم مشکل عاطفی و طلسم

کم حرف شده ام...دوست ندارم توضیحی به کسی بدهم...وهیچ توضیحی از کسی نمیخواهم...میشل مونتنی میگفت غم هایه کوچک پرحرفند...غم هایه بزرگ لال ...میترسم ک لال شده باشممم
وای خداروشکر دیدمتون :))) می خواستم ببینم اعمال عرفه چیه خداروشکر شما همیشه با تاپیکای خوبتون کمکم م ...

ای جانم عزیزم رزق معنوی خودتون هست .الهی حاجت روا باشید 🤲🌺

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

به ما هم بگو سر جدت کیه ؟

عزیز دلم دعا نویسا شیطانی و پلیدن.. تو ختم قرآن رو ادامه بده، بعد هدیه کن به آقا امام زمان علیه السلام انشاءالله حاجت روا میشی♡

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

عزیز دلم دعا نویسا شیطانی و پلیدن.. تو ختم قرآن رو ادامه بده، بعد هدیه کن به آقا امام زمان علیه السل ...

میشه برا من دعا کنی حس میکنم خیلی آدم مومن و خوبی هستی من یه مشکل دارم دخترم توی یه کشور غریب داره درس میخونه میخوام انتقالیش درست بشه میشه برام دفا کنی ؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

ای جانم عزیزم رزق معنوی خودتون هست .الهی حاجت روا باشید 🤲🌺

بعد یه سوال دیگه 

دیدم عکستون عکس عید غدیر هست

من تصمیم گرفتم امسال برای عید غدیر یه چند تا کش مو بخرم بدم به دختر کوچولو ها خوشحال بشن :) 

فقط باید دعای خاصی بکنم؟ 

یا همین جوری بهشون بدم خدا قبول میکنه 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

میشه برا من دعا کنی حس میکنم خیلی آدم مومن و خوبی هستی من یه مشکل دارم دخترم توی یه کشور غریب داره د ...

چشم حتما💚🌸 نظر لطفته قشنگمم♡ 

انشاءالله زودی کاراش را میفته🌸

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

خدا خیرت بده

قربونت💚💚💚

بعد یه سوال دیگه دیدم عکستون عکس عید غدیر هستمن تصمیم گرفتم امسال برای عید غدیر یه چند تا کش مو بخرم ...

عزیزم عیدغدیر هم یه سری اعمال داره مثل نماز و غسل و غذا دادن به فقرا و خوندن دعاهای مخصوص این روز ، اگه در توانت هست عالی میشه انجامشون بدی  .درباره هدیه دادن کش موها هم  لازم نیست کار خاصی انجام بدی همین که بگی خدایا برای رضای شما و به نیت شادی دل آقا امیرالمومنین علی علیه السلام این کش موها رو میدم به چندتا دختر خانم تا خوشحال بشن کافیه .

نذرت هم قبول باشه دوست خوبم 😍🌺

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

عزیزم عیدغدیر هم یه سری اعمال داره مثل نماز و غسل و غذا دادن به فقرا و خوندن دعاهای مخصوص این روز ، ...

سلام خواهر مهربانم درخواستمو قبول میکنی، سخت به دعاتون محتاجم