2777
2789
عنوان

اگر تراز کنکورم بالای 8000 بشه نهایی هم خوب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 36 پست
۸۶۰۰ هرگز تعهدی نمیده کف تعهدی پارسال ۹۱۰۰ بود من خودم با تراز کل ۸۹۵۳ نیاوردم

۹۱۰۰ داروسازی میده؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال کف تعهدی ۹۱۰۰ بود حدودا .من با تراز کل۸۹۵۳ نیاوردم حتی زاهدان

ببین تعهدی شهر خودت باید اولویت باشه 

چون اول بومی میپذیرن

من خودم میشناسم چند نفر رو و باهاشون دوستم تعهدی آوردن با تراز زیر ۹۰۰۰

خودشون مال همون شهر بودن یعنی بومی اونجا بودن 

ببین تعهدی شهر خودت باید اولویت باشه چون اول بومی میپذیرنمن خودم میشناسم چند نفر رو و باهاشون دوستم ...

ولی کرمانشاه نداد و آدم بهتره همیشه دست بالا بگیره چون همیشه آدم کمتر از حد موردنظرشان میشه.

تعهدی کجا مثلا یعنی دولتی قم و اراکم نمیده؟

کلا کف تراز برای زاهدان و خوزستان هست و الی قم و اراک سطح بالایی دارن و طبق پارسال ۹۳۰۰ به بالا برای دارو بوده روزانه و به طبع هرچه دانشگاه بهتر باشه تراز بالاتری هم میطلبه

اره اینکه دست بالا بگیری خیلی بهتره تا یهو بزنه تو ذوقت

دقیقا من پارسال همین نابودم کرد و باعث شد پشت کنکوری بشم.البته قوانین جذاب سیو تراز و برداشتن محرومیت برای رشته های تاپ هم بی تاثیر نبود تو نابود کردن زندگی بچه های پارسال

من که با کل حدود ۹۰۰۰ نیاوردم پارسال تازه با ۸۶۰۰ پرستاری تیپ ۲ آوردن.واقعا پارسالدبد بود

شاید بومی نبودی ، من پارسال تراز کلم ۸۳۰۰ بود که نیاوردم هیچی  ، امسالم ترازم خیلی جالب نشد واسه کنکور ، امیدوارم نهایی همون تخمینی که میزنن بده وگرنه ....