2777
2789
عنوان

فیزیک قضاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونمبعد بین شجاعی و ایرانی کدوم؟خودتون تجربه کلاس هردو رو داشتین؟و اینکه پایم صفره کلا

خرداد ماه که اون کامنت رو گذاشته بودم بین ایرانی و شجاعی فقط ایرانی رو دیده بودم.. از شجاعی فقط نهاییشو دیده بودم ، و از ایرانی نکته تستشو

هر دو واقعا استاد خوبی هستن

خودم الان با شروع از مهره شجاعی میخونم و راضیم کاملا.. 

نگران پایه صفرت نباش چون توضیحاتش یجوریه از صفره صفره..

شجاعی حتی از ایرانی هم بیشتر از صفر درس میده(هر چند ایرانی فقط نکته تستشو دیدم) 

اگر هدفت کنکور 1405 هست بهترین دوره ای ک میتونی ببینی همین شروع از مهر شجاعی هست.. 

من کلی استاد فیزیک عوض کردم تا اینکه الان با شجاعی واقعا ارتباط گرفتم (پایه فیزیکمم خوب نبود) 

خرداد ماه که اون کامنت رو گذاشته بودم بین ایرانی و شجاعی فقط ایرانی رو دیده بودم.. از شجاعی فقط نهای ...

اره منم واسه ۴۰۵ میخونم

مرسیییی

بنظرت شروع از مهر یه خورده طولش نمیده؟

سالیانه ۴۰۴ ببینم بهتر نیست؟

hate all people

اره منم واسه ۴۰۵ میخونممرسییییبنظرت شروع از مهر یه خورده طولش نمیده؟سالیانه ۴۰۴ ببینم بهتر نیست؟

قربونت

سالیانه که 70 جلسه بوده پارسال چطور میخوای برسی؟کل برنامت میشه فیلم دیدن که 

حله بعد شرمنده من انقدر سوال کردمشما شروع از مهر 404 میبینین یا 405

راحت باش عزیزم هر سوالی داری بپرس 

شروع از مهر 1405 میبینم 

405 ببینی دیگی راحتی ، نیاز نیست خودت هی درگیر چیدن برنامه باشی ک تا فلان ماه مثلا چه مبحثی تموم کرده باشم

کلا 5 جلسش رفته، سعی کن سریع بهش برسی و از اونجا ب بعد ک رسیدی دیگه میشه 2 جلسه در هفته، و از این هفته تا هفته بعد تستای مباحثی ک تو اون هفته خوندی رو میزنی.. 

راحت باش عزیزم هر سوالی داری بپرس شروع از مهر 1405 میبینم 405 ببینی دیگی راحتی ، نیاز نیست خودت هی د ...

ممنونم❤️

مشکل اینه مشاور من از فصل ۴ فیزیک دهم گذاشته🥲

شروع از مهرم نیومده هنوز فصل چهارمش مگه اینکه بیام فعلا فصل ۴ رو با سالیانه بیینم بقیشو شروع از مهر یعنی رسما قاطی کردم از دست این فیلما

hate all people

ممنونم❤️مشکل اینه مشاور من از فصل ۴ فیزیک دهم گذاشته🥲شروع از مهرم نیومده هنوز فصل چهارمش مگه اینکه ...

اگر مشاور داری پس این حرفارو باید با خودش بزنی.. 

اینکه از سالیانه پارسال ببینی مباحثی ک قرار میده رو 

یا اینکه با همین شروع از مهر امسالش کلا پیش بری 

با خودش صحبت کن ببین چی میگه 

اگر مشاور داری پس این حرفارو باید با خودش بزنی.. اینکه از سالیانه پارسال ببینی مباحثی ک قرار میده رو ...

باشه ممنونم

فقط خواهر من تازه شروع کردم به خوندن و رسما صفر صفرم کلا  ۳ سال دبیرستانمو هیچی نخوندم بنظرت تو این زمان باقی مونده اومدی به قبولی فیزیوتراپی هست؟

hate all people

باشه ممنونمفقط خواهر من تازه شروع کردم به خوندن و رسما صفر صفرم کلا ۳ سال دبیرستانمو هیچی نخوندم بن ...

بله که هست.. 

هیچوقت امیدتو از دست نده، بودن قبل تو خیلی از افرادی ک شرایطشون عین تو بوده باشه ولی دیوانه وار نشستن همون تایمی ک داشتن رو خوندن و به خوبی تمومش کردن، ولی اگه کسی هم نبود که هست تو باید بشی اولیش.. 

مطمئنم اگه خوب بخونی میشه.. به شرط اینکه صدتو بذاری.. یجوری که شب قبل کنکور بگی بیشتر از این دیگه در توانم نبود.. 

بله که هست.. هیچوقت امیدتو از دست نده، بودن قبل تو خیلی از افرادی ک شرایطشون عین تو بوده باشه ولی دی ...

خیلی ممنونم ازت امیدوارم امسال هردومون موفق شیم و به خواستمون برسیم🙂❤️

hate all people