2777
2789
دوستای خواهرتون به خاطر خانه‌دار بودن وضعشون بهتر نیست، به خاطر درآمد بیشتر همسراشون وضع بهتری دارن.

خلاصه خانه دارن و وضع خودشون توپه بزیز بپاش دارنو کارت شوهراشون دستشونه با عوض کردن کلمات در اصل موضوع تغییر ایجاد نمیشه که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من براش فرقی نداره چون چشمش به حقوق مم نیست هیچوقت.

اما من مرد بودم شاغل میگرفتم نه بخاطرپولش،چون زنی که شاغله حتماتحصیلات داره،داخل اجتماعه،پرستیژداره،که پرستیژش رو بچم تاثیرمیذاره .

من موافق نیستم. اینهمه جراح، دندونپزشک و.... با درآمدهای میلیاردی همسر شاغل دارن. برای اینکه دوست دا ...

شان و منزلت رو شغل ادما بهشون نمیده خانوم محترم!

شان مربوط به شخصیته و یک چیز ذاتی و درونیه! کلمه شان همیشه کنار شخصیت می شینه نه کنار شغل! این همه ادم هستن که شغل های عالی دارن اما فاقد شان و شخصیتن!

محض اطلاع تونم بنده خودم پارتنر قبلیم پزشک بود، متخصص پریو و ایمپلنت

من درحال حاضر شاغل نیستم و ازدواجم نکردم و اون شخص خودش همه اینارو میدونست چون تو مطبش فرم پر کردم و تشکیل پرونده دادم و بیمارش بودم

اما با این حال با اینکه کلی همکار خانوم از هم صنفای خودش داره خواست با من باشه و در نهایتم با اینکه ادم خوبی بود اما من خودم بنا به دلایلی رابطمو کات کردم و به ازدواج نرسید.من حتی زمان دانشجوییم پیشنهاد از اقایی که موقعیت بهتر و ثروت بیشتری هم نسبت به ایشون داشته، داشتم. اما نپذیرفتمش چون به قول شما شان اون ادم باعث نشد من تن به رابطه ساختن با کسی بدم که نمیتونم دوستش داشته باشم!

چون من شاغل نیستم دلیل بر این نیست که شان نداشته باشم یا اقایی که موقعیت یا جایگاه خوبی داره نیاد سمتم! چون یه چیزی دارم به اسم اعتمادبنفس که هرکسی نداره و نمیتونه داشته باشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

شان و منزلت رو شغل ادما بهشون نمیده خانوم محترم!شان مربوط به شخصیته و یک چیز ذاتی و درونیه! کلمه شان ...

بنده عرض کردم شان اجتماعی! 

**شان اجتماعی** به منزلت و مرتبت فرد در جامعه اشاره دارد. این مفهوم نشان‌دهنده جایگاه فرد در میان دیگران بر اساس معیارهایی مانند **موقعیت شغلی، تحصیلات، ثروت، نفوذ اجتماعی و رفتارهای اخلاقی** است. 

این تعریف سلیقه ای نیست. یه تعریف واحد و مشخص داره شان اجتماعی. 

در ضمن بازهم عرض کردم عده ای هم هستن که سلیقه اشون اینه با یکی هم‌سطح خودشون ازدواج کنن. اینکه یکی دلش نخواسته به این معنی نیست که دیگه هیچ پزشکی دنبال ازدواج با هم‌سطح خودش نیست و نباشه! 

شوهر من میگه خانه دار هر وقت بچه هامون بزرگتر شدن مشکلی نیست شاغل بشی..میگه بچه آواره خونه این و اون میشه و کمبود محبت پیدا میکنه و هزارتا خطر دیگه در کمینشونه و هیشکی برا تربیت و نگهداری بچه مث مادرش دلسوز و بهتر نیست