2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 26 پست
اولا توی زندگی مشترک یکنفر تنها مقصر نیستـ هردو باهم حالا کمتر یا بیشتر... درضمن شما فحاشی میکردی به ...

من دوست ندارم هیچکس رو قضاوت کنم،ولی حرف شما درسته،گاهی خانما از روز اول زندگی اینقد کلیک میکنن رو خانواده همسر که نباید بری ،نباید بیان ،نباید بهشون محبت کنی....نمیدونم چرا بعضی خانما فکر میکنن اون اقا باید خانوادشو بده آب ببره بیاد بچسپه به خانمش،و بدتر اینکه این قضیه رو از خییییییلی خانما میشنوم،لطفا یکبار برای همیشه خانما متوجه بشن که اون اقا اگه به خانوادشم محبت کنه زمین به آسمون نمیاد،شما چدور خانواده خودتونو میخواید اون اقا نخواد؟؟اصلا چرا باید خانوادشو بزاره کنار؟فکر کن به خاطر همچین چیزی زندگی ایشون چقد بد شده که پنج ساله دعوا دارن،نمیدونم چرا آدما بخاطر مسائل به این کوچیکی و ساده ای زندگی خودشون و اطرافیان خودشون رو به باد میدن،کاش از زاویه دیگه به این قضیه نگاه میکردین به این قضیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست ندارم هیچکس رو قضاوت کنم،ولی حرف شما درسته،گاهی خانما از روز اول زندگی اینقد کلیک میکنن رو خ ...

کلا این خانم مثل اینکه بلوغ عقلانی نداشته متاسفانه... خیلی سخته کسایی که درک زندگی مشترک ندارن ازدواج میکنن.... و قصد اسارت و بردگی طرف رو دارن... بجای حسادت و. فحاشی باید سیاست میداشت زندگیشو جمع میکرد الانم که خیانت دیگه بدتر..حرف باد هواس برای این ادما. خدا خودش کمکشون کنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

سلام.اسی بین زن و شوهرباید یکی گذشت داشته باشه بنظرم تو این زمینه زن بیشترآسیب میبینه پس زن باید کوتاه بیاد.من میگم بیا و گذشت کن اول اینکه دیگه به خانوادش بی حرمتی نکن حالا با سیاست توهم دلسوزی کن و احترام بزار بعد ببین شوهرت همه چیشو بپات میریزه امتحان کن معلومه که این حجم ازسرد بودن همش واسه بی احترامی به خانوادشه

کلا این خانم مثل اینکه بلوغ عقلانی نداشته متاسفانه... خیلی سخته کسایی که درک زندگی مشترک ندارن ازدوا ...

واقعا حرفتون درسته،ولی میدونید خیلی غصم میگیره که نمیتونم کاری براشون بکنم،و اینو لهشون ثابت کنم که بخدا زندگی زناشوی اینقد که فکر میکنید پیچیده نیست،آقایون دلشون مثل بچست فقط کافیه شما یه کم کوتا بیای،بابا یه کم سیاست داشته باشن،مگه چی میشه چند وقت یکبار خانم بگه عزیزم پاشو بریم خونه مادرت،یا چی میشه ازشون پیش همسرتون کلایه نکنید.من خودم به شخصه میخوام وقتی دخترم هجده سااله شد تمام اینا رو با جزییات براش بگم و بهش یاد بدم زندگی زناشویی و اخلاق و رفتار با همسر رو توی هیچ مدرسه ای به آدم یاد نمیدن پس خودت باید تلاش کنی که رابطط رو نجات بدی

واقعا حرفتون درسته،ولی میدونید خیلی غصم میگیره که نمیتونم کاری براشون بکنم،و اینو لهشون ثابت کنم که ...

درسته واقعااا... انشالله همه خوشبخت باشن. 🌹کاش این خانمم تلنگر بشه براش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

شاید بلد نیست.بخاطر تربیت غلطش یا غرورش.

همین اول به فکر طلاق و خیانتی؟بااینکه میدونی که بچه داری.

اول سعی کن دنبال بهترین مشاور باشی و با هم چند جلسه مشاوره برید با گفت و گو حلش کنید.

من دلم پر کشید واسه اون بچه یکساله ات

خدایا شکرت ...

اسی من امثال شمارو خیلی دیدم. محرم دوستامم و بدترین رازهاشونو برام میگن.‌

اینکه سیاست و درایت شوهر داری نداری جای خود. 

ببین اگه دلت نوازش میخاد یه شرایط قشنگ پیش بیار. خودت شروع کن شوهرتو نوازش کردن باهاش حرف زدن تصدقش شدن‌..‌ اینقدر اینکارو بکن تا اونم ترغیب بشه. 

زنهای ما زمخت. بدخلق. دعوا گر‌ . بی سیاستن. بعد دلشون میخاد مردها حامی و نوازشگر باشن. در صورتی که مردها هم دل دارن و دلشون زده میشه از همچین زنی. 

اینکه میگی دلت خیانت میخاد. همین کارتم خیانت.  دلت رابطه نامشروع میخاد. این پسر کم کم شروع میکنه محبت و حرفهای اغوا کننده زدن. تورو به خلوتش میکشونه. س. ک. س.  شاید اولش کمی عذاب وجدان اما بعد تکرار تکرار ..‌ دیگه عادی میشه . اون ولت میکنه دنبال طعمه بعدی.‌ تو میری دنبال نوازشگر بعدی!!! کم کم به خودت میایی که شدی فاحشه!! 

فکر میکنی این تیتر خبرها که زنی با همدستی دوست پسرش شوهرش رو کشت این تیترهای قتلهای ناموسی از اول با نقشه بوده؟ 

نهههههههه عزیزم اونام مثل تو دنبال محبتی بودن که خودشون هم نسبت به همسر نداشتن. اینقدر شیطان قشنگ نقشه میچینه. 

خدا. اگاه و عاقلت کنه اسی لاقل به خاطر بچت.