2777
2789
عنوان

لباس خونگیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 47 پست
🤣🤣🤕کاش میشد لخت گشت تو خونه و یه برگ مثل اجدادمو بس بخودمونمحردی؟

نگااا ازین بلیز شلوار های ساتن که حالت لباس خواب داره و جلوی بلیزش دکمه داره و کوتاه و یقه کتیه میدونی کدوما رو میگم؟اونا ام راحته و قشنگ برا وقتی رفته خونه خودت 

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من ۱۸ سالمه خب ازدواج کنی میتونی دیگه😂

برا خونه خودم دامن کوتاه گرفتو کراپ

با شرتک و تاپای ست

اعیی انقد خوشگلنننن دلم میخاد هی تنشون کنم🤣🥺💔

حالا یجور بمن گفتی کوچولوووو گفتممممم ببینم چند سالته

برا خونه خودم دامن کوتاه گرفتو کراپبا شرتک و تاپای ستاعیی انقد خوشگلنننن دلم میخاد هی تنشون کنم🤣🥺� ...

منظور عروسِ کوچولو بود آدم کوچولو نیستی😂

نگااا ازین بلیز شلوار های ساتن که حالت لباس خواب داره و جلوی بلیزش دکمه داره و کوتاه و یقه کتیه میدو ...

میدونم کدومو میگی ازین لباس خواباااا ک تو فیلم خارجیا تن زناس🥺🤣عاره قشنگنننن برم ازونام بگیرممم

پ.ن.پ..یکم ندید بدیدم🤒

منظور عروسِ کوچولو بود آدم کوچولو نیستی😂

🤣🤣🤣🤣اره بخدا عروسیم ک جای جهاز خریدن گیره لباس جینگولیمممممم

فک کن از صب تا شب من خوابم مامانو ابجیم بازار درحال خرید وسایل من فقط عکس میدم میگم این مدل یا مشابهشو میخاامممم

میدونم کدومو میگی ازین لباس خواباااا ک تو فیلم خارجیا تن زناس🥺🤣عاره قشنگنننن برم ازونام بگیرمممپ.ن ...

اره از همونااا خیلی خوبننن

دقیقاااا همینو دارم از اول میگممیگم بعضی استایلا برا خونه خودمه یه استایل شیکو قشنگ میخام برای این د ...

باید خودتو قانع کنی الان یکم پوشیده تر بپوشی اینجور که تو گفتی هم میخوای باز باشه هم میگی دادشم هست کسی پیشنهاد چیز دیگه ام بهت میده میگی نه قشنگ نیست !

زندگیتو بکن