2777
2789
عنوان

شوهرم گفت صد میلیون میدم بهت ولی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 21 پست
خب شاید منظوری نداشته

خب پس چی داشته مگه ۱۰ملیونه بخوام بدم لباس ۱۰۰ملیونه

گوشی تو دستم مال زمان مجردیمه گفتم اگر‌برام گوشی خریدی اینو میدم داداشم چون گوشسش خرابه اینم داداشم خودش خریده گفت نه لازمم میشه نمیخواد بدی

گفتم پس دیگه گوشی نمیخوام کلا‌گفت برا همراه بانک لازم میشه

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید منظوری نداشته

ولی اینکه میگه وسیله فلان بخر میره رو مخم اگر همسرم بگه حتما باهاش صحبت میکنم که دیگه تکرار نکنه حتی به ذهنشم خطور نکنه اونم برای کسی که میگید وضعش خوبه 

خب پس چی داشته مگه ۱۰ملیونه بخوام بدم لباس ۱۰۰ملیونهگوشی تو دستم مال زمان مجردیمه گفتم اگر‌برام گوشی ...

خب عزیزم من نمیگم حرفشون درست بوده ولی میگم شاید بیفکر حرفی زده شما باهاش صحبت کن که تکرار نکنه🌸 اگر هم وضعش خوبه بیشتر ازش بگیر برای طلا😂 (البته شوخی میکنم😂) ولی واقعا طلا سرمایه ست مدام طلا بخر عزیزم

خب عزیزم من نمیگم حرفشون درست بوده ولی میگم شاید بیفکر حرفی زده شما باهاش صحبت کن که تکرار نکنه🌸 اگ ...

والا همینشم بزور گرفتم البته هنوز نداده شایدم پشیمون شد خسیس نیست برا طلا گارد داره ترجیح میده ملک بخره

💍♥️

والا همینشم بزور گرفتم البته هنوز نداده شایدم پشیمون شد خسیس نیست برا طلا گارد داره ترجیح میده ملک ب ...

چرا گارد؟ وای من عاشق طلا ام‌ هم خوشگله هم سرمایه ست، ملک که تو این چندسال رشدش کمتر از طلا بوده حالا ببینیم در آینده چی میشه، البته اگر همسرتون شغلشون ساخت و ساز یا کلا تو حیطه ملک هست حق دارن که بیشتر ملک بخرن، هرکس بستگی به شرایطش داره سرمایه گذاریش

وقتی شوهر میگه صد میلیون میده ولی هنوز دغدغه جهزیه و طلا هست، یعنی کلی سوال و داستان تو دلت داری! 🤨 اما این یعنی هنوز باید یاد بگیری چطوری پولتو مدیریت کنی و بهترین تصمیم‌ها رو بگیری. 

اگه دنبال راه‌های درست و حسابی برای درآمد و سرمایه‌گذاری هستی، حتما سر بزن به چنل یوتیوب IR_TRADE. اونجا ترید رو یاد می‌گیری به سبک خودت، بدون دغدغه و کلی درآمد واقعی!
شروع کن، آینده مال خودته! 💪🦈