ما ساوه زندگی میکنم اب شهرمون شوره و بعضی صاحب خونه های بدجنس مث مال ما از بی عقلی کف تراسشون رو بجای سرامیک موزاییک زدن و اب شور بافت موزاییک رو میخوره و موقع شستن هم میره داخل لوله ها و میگیره همرو پس مجبورم هر روز یه من موزاییک خورد شده جارو کنم جم کنم کولرش هم داغونه از همه جاش اب شور میچکه تو تراس حاضرم نیست هیچکدوم رو درست کنه 🤐خودم سرامیک سفید خوشگل دارم بنظرتون سرامیکش کنم؟از یه ورم زورم میاد بالکن خونه این اشغالو درست کنم امسالم پولمونو نداد اجبارا نشستیم تا سال دیگه
پولتونو نداد بگین یا درست کنه یا شکایت کنین چرا کنار میاین خب
وای بدونی چی میکشم از دستش💔 بی منطق و خود خواه ترین و بدجنس ترین ادم دنیاس هر چی بهش میگی میگه من سالم تحویل دادم در حالی ک از اول اب شور گند زده بود ب همه چیش کمد دیواری نداره کابینت فلزی کلا ۶۴ متره ۲۵۰ میلیون رهنم دادیم سال اول امسالم دیگه چون پول روش نبرد نشستیم البته کسیم خونه شو نگرفت
خوب از اول دیدی خونه رو گرفتی دیگه امسال لااقل تمدید نمیکردید اگه بد هست
نکردم یک ماه فرصت دادیم اجاره بده پولمون رو بده بریم ک اجاره نرفت بعد اخرش خاهش کرد با همون پول بشینین منم گفتم خوبه میشینیم پس اندازمون میدیم طلایی چیزی
نکردم یک ماه فرصت دادیم اجاره بده پولمون رو بده بریم ک اجاره نرفت بعد اخرش خاهش کرد با همون پول بشین ...
اها 🌹
خوب پس دیگه ولش کن
زیاد حرص نخور
اجاره نشینی همینه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1