2777
2789
عنوان

صاحب خونه بدجنس 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولتونو نداد بگین یا درست کنه یا شکایت کنین چرا کنار میاین خب

وای بدونی چی میکشم از دستش💔 بی منطق و خود خواه ترین و بدجنس ترین ادم دنیاس هر چی بهش میگی میگه من سالم تحویل دادم در حالی ک از اول اب شور گند زده بود ب همه چیش کمد دیواری نداره کابینت فلزی کلا ۶۴ متره ۲۵۰ میلیون رهنم دادیم سال اول امسالم دیگه چون پول روش نبرد نشستیم البته کسیم خونه شو نگرفت

وای بدونی چی میکشم از دستش💔 بی منطق و خود خواه ترین و بدجنس ترین ادم دنیاس هر چی بهش میگی میگه من س ...

خب از اول دیدین اینطوریه چرا اینجارو گرفتین وقتیم اینقد داره عذابت میده خب برو بگو یا درست کن یا پولمو بده برم جای دیگ اگرم نداد برو شکایت کن چون میتونی شکایت کنی 

اگه از بی عقلیه بدجنسی نیست اگه بدجنسیه بی عقلی نیستمن دقیقا نفهمیدم چرا خورد میشهبخاطر اب شور؟خب اب ...

هم بی عقله هم بدجنس 🙂 کولرش ۲۰ ساله روشه تیکه تیکه داره میوفته از اونه اب ازش میچکه رو موزاییک تراس هر بار درست میکنم از یجا دیگه چکه میکنه...

خوب از اول دیدی خونه رو گرفتی دیگه امسال لااقل تمدید نمیکردید اگه بد هست

نکردم یک ماه فرصت دادیم اجاره بده پولمون رو بده بریم ک اجاره نرفت بعد اخرش خاهش کرد با همون پول بشینین منم گفتم خوبه میشینیم پس اندازمون میدیم طلایی چیزی 

از تراس چه استفاده‌ای میکنی که اینقدر برات مهمه؟چون خودم ماهی یه بارم تو تراس نمیرم برام سوال شد

تراس دلباز باشه خوبه ک من خیلی دوس دارم حال هوام عوض میشه کلا میبینم تر تمیزه یا غذا میپزم قلیون میکشیم...

نکردم یک ماه فرصت دادیم اجاره بده پولمون رو بده بریم ک اجاره نرفت بعد اخرش خاهش کرد با همون پول بشین ...

اها 🌹

خوب پس دیگه ولش کن 

زیاد حرص نخور 

اجاره نشینی همینه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

از تراس چه استفاده‌ای میکنی که اینقدر برات مهمه؟چون خودم ماهی یه بارم تو تراس نمیرم برام سوال شد

منم اصلا تو تراس نمیرم.بنظرم انباری خیلی مهمتره واسه خونه.واسه لباس خشک کردن هم پشت پنجره میزارم. چیه تراس

چمن مصنوعی بخر به جای پول سیمان پهن کن قشنگ میشه رفتنی هم با خودتت ببر حیفه برای این آدم کار کنی

مرسی عزیزم فکر خوبیه باید تمام تلاشمو کنم کولر عوض کنه خیلی کثیف میکنه همه جارو اصن بخاطر اب شور باید گازی بخرن نمیدونم چرا درک نمیکنن

صاحب خونه ما امشب زنگ زد گفت ۵۰ میلیون به رهن اضافه کن

منم پارسال ۶۵ میلیون گذاشتم روش از بچگی و سادگیم بود خونش ارزش نداره امسال گفتم بشینم دیگه با همون پول ک ضرر پارسالم جبران شه