2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اونکه میگفتن سرطان سینه داشت فوت کرد🥲روحش شاد و در آرامش،چه اسم مرتبط هم گذاشته بود طفلیمن گاهی ...

من یه کاربری دارم از ۱۴۰۰ به بعد دیگه باهاش فعالیت نکردم دارمش بهشم سر میزنم گاهی ولی  کاربریای جدید ساختم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

چی بود داستانش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3672607/تنها-عشق-زندگیم-آبادانی-بود?page=3

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

درمورد چی بود؟؟ خیلی کنجکاو شدم😂😂

بیا بخون عزیزم،جالبه و باحال

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3672607/تنها-عشق-زندگیم-آبادانی-بود?page=3

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

اولین عشقم آبادانی بود

آره🥲وای خیلی دلم ازون حسو حالا و عاشقی خواست🥲😂

منم همیشه تاپیکای قدیمی و دیدنی میرم تو کاربریشون ببینم اون چیزی که انقدر نگرانش بودن درست شده یا نه

وای خیلی حس عجیبی،چندسال بعد هم ینفر این تاپیک من و این کامنت منو میبینه

هی کسی که اینو میخونی🙂😂میبینی گذر زمانو؟پس به خودت سخت نگیر

وای خیلی حس عجیبی،چندسال بعد هم ینفر این تاپیک من و این کامنت منو میبینههی کسی که اینو میخونی🙂😂میب ...

اگه این پست و بعد چند وقت داری میبینی برای تو : آرام باش عزیز من آرام باش.  حکایت دریاست زندگی،
گاهی درخشش آفتاب،
برق و بوی نمک،
ترشح شادمانی،
گاهی هم فرو می‌رویم،
چشم‌های‌مان را می‌بندیم،
همه جا تاریکی است.
آرام باش عزیز من
آرام باش
دوباره سر از آب بیرون می‌آوریم
و تلالو آفتاب را می‌بینیم
زیر بوته‌ای از برف
که این دفعه
درست از جایی که تو دوست داری طالع می شود.