2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

457000

چه گرون 😑😑😑😑😳

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بعد عید بخر اگه بخوای اقتصادی فکر کنی دم عید موقع فروشه طلاست نه خرید

گفته تا بیستم فروردین اومد پایین میگیرم ۱۳۰ بشه اگه

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
به نظر من پایین نمیاد بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ متغیره  که خیلی فرقی نمیکنه  من خودم چند روز پیش ۲۲ ...

میتونم بپرسم چقدر پولش شد؟

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.

من ماه پیش گرفتم گرمی ۱۴۷۰۰۰ تومن بود باز رفت بالا تا ۱۵۵۰۰۰ و الان هم دوباره رسیده به همون ۱۴۷۰۰۰ فک نکنم از این کمتر بشه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
وا بلاخره میخوا بخری یا بفروشی  جون گرونه چرا میخوای بفروشی  پولشو چکار میکنی

چک داریم پول نداریم شوهرم بیکاره میخوام بفروشم 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔

من هفته پیش که ۱۴۷ بود یه دستبند ۸ گرمی‌به قیمت ۱۵۰۰ خریدم بنظرتون خوبه ؟

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز