2777
2789
عنوان

کدوم انتخاب میکنید جای من باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 27 پست

من اگه جای تو بودم با تفکر الآنم ،

شاید میرفتم تابستون رو کار میکردم،

بعد یک مقداریش رو جمع میکردم

باهاش مواد اولیه ی یه کاری رو میگرفتم،

یه کار کوچولوی تفننی راه مینداختم باهاش

بدون اینکه استرس وام و.... داشتن باشم و به عجله بیفتم برای شروع کار خودم

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشتم میکروبیولوژیه از یه طرفم مامانم میگه بر کارآموزی رشتع خودت وقتی فارغ التحریر شدی زود کار گیرت ب ...

خب نمیشه یه جایی کارآموزی بری که حقوق هم بدن؟

اینطوری هر دو با هم میشه

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

جهاد دانشگاهی دقیقا کدوم دانشگاه و بخش میشهدورش رایگانه؟

بزنی جهاد دانشگاهی تو شهرت آدرسش میاد 

تو این جا چی رایگانه پارسال رفتم سه ونیم شد امسال گرون تر شده

اره تابستون

اها چه خوب خب اگه پول نیاز نداری و واجب نیس عمل بینی ترم تابستون ثبت نام کن 

ولی اگه‌پول دربیاری تابستون عملت میره برای پاییز یا شاید زمستون و بنظرم فصل سرد نزار عملو البته باز خودت میدونی ولی هوا گرم باشه بهتره 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اها چه خوب خب اگه پول نیاز نداری و واجب نیس عمل بینی ترم تابستون ثبت نام کن ولی اگه‌پول دربیاری تابس ...

نمیدونم والا یه دلم میگم ترمای آخره برم کار آموزی درسته خودم ک بلد باشم موقع فارغ التحصیلی

نمیدونم والا یه دلم میگم ترمای آخره برم کار آموزی درسته خودم ک بلد باشم موقع فارغ التحصیلی

اینم ایده خوبیه کارات پیش میره 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

2790
2778
2791
2779
2792