2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزیدخوشبخت و عاقبت بخیر باشید💐

فدات گل😍😍😍

همچنین شما

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
ولش بابا خودش تو زندگیش هیچی نیسفقط پیپیه زندگیه ماهارو میخورهاز صب همینجوری داره میخورهمنم جوابشو د ...

کدوم تاپیک میشه بگی برام نظرهاشو بخونم یکم بخندم

خواهشا پس با حساسیت بیشتری به بچه فکد کن اخه پدر معتاد باعث سرافکندگیه بچست راستش

خداروشکر با کمک بقیه عقلم سرجاش اومد

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
این موجیه بابا همسر من کارخونه سنگ دارن هر سوله که دارن حدود ۳۰۰ میلیارد پولشه سه چهار تا سوله دارن ...

سنگ از این سنگ های نما برای ساختمون یا مثلا ازین سنگ های مثل زمرد و اینا جالب بنظر میاد خوشم اومد 

چ شغل های باحالی درمورد شغل همسرت بیشتر بگووووو

والله جانم برات بگه که،شغل سختیه.بخصوص اگه زیرنظر شهرداری باشی مثلا امروز ۱۳ ماه و ما هنوز حقوق نگرفتیم.😆

صحنه های بدی میبینن،تصادف واین چیزا ک خی قطعا روی روحیاتشون تاثیر میزاره.بعد از اون تایم طولانی و خستگی میان خونه،بعدش میرن اسنپ مار میکنن چون اصلا جوابگو نیس.

دیگه اینکه کارشون مث نظامه،تایم خاص خوراک،خواب ورزش و غذا دارن.واینکه همه کارها اعم از نظافت و غذا و چایی و شستن وتمیز کردن هم باخودشونه و آبدارچی و نظافت چی ندارن.

مثلا طرف از حریق سنگین اومده،گشنشه خودش باید پاشه غذاشو گرم کنه.

ولی اونایی که اتشنشان ارگان خاصی ان مث نفت،حفاری،اب وبرق واینا شرایطشون بهتره.کار کمتر.درامد وامکانات بیشتر