2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم ادامه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث ودعوای شما سر چی هست اول بگو؟

باورت میشه  هیچی به هیچی 

بگم یه چیز مهم باشه نیست  

بیشتر بخاطر حرفایی مردم و دخالت بقیه  از بیرون اذیتمون میکنن همسرم اعصابش نمی‌کشه 

مثلاً شوهر خالم تو جمع به خانواده ام گفته بود دامادتون بعد این با این لباس های تنگ بیاد تو جمع می‌شورم میذارمش کنار برید بهش بگید اینجا نامحرم نشسته 

با اینکه همسر من تیشرت ساده تنش می‌کنه چون هیکلش ورزشیه به چشم میاد چون تو فامیل همچین مردی نیس مثلل همسرم خیلی بابت این حرفا ناراحت شد  منم رفتم جواب فامیلارو دادم آنقدر با هم دعوا کردیم  بعد چهار سال هنوزم سر همین قضیه بامن دعوا میکنه

محلش نذار توهم ،چرا بعضیا انقد شلن دربرابر شوهر

من از بچگی محبت زیادی از پدرم و برادرم ندیدم   بیشتر اذیت شدم تا زندگی کردن .ازدواج سنتی کردم تو سن کم وابسته همسرم شدم همه دنیام الان بچمو شوهرمه 

باورت میشه هیچی به هیچی بگم یه چیز مهم باشه نیست بیشتر بخاطر حرفایی مردم و دخالت بقیه از بیرون اذ ...

اه اه همسرت حق داره والا کات کن با این فامیلای مزخرف

با هرکسی که دخالت داره کات کن حد خودشونو بدونن

باورت میشه هیچی به هیچی بگم یه چیز مهم باشه نیست بیشتر بخاطر حرفایی مردم و دخالت بقیه از بیرون اذ ...

طرف اونارو نگیر که باهات دعوا کنه

بگو حق داری والا به اونا چه تو چی میپوشی

اصلا انتقال نده حرفاشونو

منم دلم نمیخاد بگم یعنی تا حالا نگفته بودم هر دفعه همسرم زنگ میزد با توهین و دادو بیداد به خانواده ا ...

🥺🥺خدا صبرت بده گلم

قوی باش💪🏻دنیا مادرت نیست که دلش به حالت بسوزه...

باشون قطع رابطه کن‌بیکاری مگه با آدمای سمی وفوضول رفت وآمد کنی

خالتم از حسادت هیکل شوهرت این حرفارو میزنه

اه اه همسرت حق داره والا کات کن با این فامیلای مزخرفبا هرکسی که دخالت داره کات کن حد خودشونو بدونن

مثلاً یکی از زنداییام چون فامیل هنسرمه زیاد حرف برد آورد من همیشه ناراحت بودم تو خونمون دعوا میشد  چون مادر شوهرم اوایل همه چیو به اون می‌گفت بیاد مثال نصبحتم کنه اونم تو جمع همه حرفایی مادر شوهرمو میزد من ناراحت میشدم از کار مادرشوهرم آخرش خودشو کشید کنار  چون حق دخالت ندادم و یه روز تو جمع کل اصرار زندگی منو جلوی خاله هام چ دایی هام و شوهر خاله هام ریخت بیرون آنقدر ناراحت شدم جوابشو دادم اما قلبم تیکه تیکه شد با گریه زنگ زدم به همسرم و رفتم خونه همسرم منتظر موقعیت بود که جواب این ادمو یه روز بده رفت جلوی داییم جواب زنشو داد از اون موقع تموم کرده کاراشو   

طرف اونارو نگیر که باهات دعوا کنهبگو حق داری والا به اونا چه تو چی میپوشیاصلا انتقال نده حرفاشونو

من برام مهم نیس به همسرم گفتم هر جور خودت دوست داری حرف های بقیه برام مهم نیس منکه با پوشش مشکلی ندارم 

از طرفی پدرمم با شلوارش گیر داده که چرا پارچه ای نمیپوشی چرا همیشه شلوار لی میپوشی فکر می‌کنه پدرم نشسته پیش شوهر خالم اینارو گفته و شوهر خالمم به لباس همسرم گیر داده 

اما اینجوری نیس و همسرم اشتباه فکر می‌کنه 

باشون قطع رابطه کن‌بیکاری مگه با آدمای سمی وفوضول رفت وآمد کنیخالتم از حسادت هیکل شوهرت این حرفارو م ...

چند روز قبلم زن برادرم با حرفاش ناراحتم کرد  مسائل گذشته زندگیم رو پیش کشید  چون همیشه خونه مامانم ایناست میدید گاهی همسرم میگه برو خونه بابات من میومدم میموندم با بچم میدونست قهریم بهش گفتم حرف نزنیم درباره اش هی حرف زد هی حرف زد جوابشو دادم  اما ادامه میداد تا اینکه کلی روح و روان منو غمگین کرد آخرشم به مادر پدرم گفت من کاری نکردم تقصیر دخترتونه اون بحث رو باز کرد . چند هفته من حالم بد بود  همین کار اون باعث شد تو خونه من یک ماهو نیمه ناراحتیه بخدا آدما باید خیلی مراقب حرفاشون باشن