saharbanoo__ مدیر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 عنوان كادوى تولد | مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 58 پست سلامميخواستم بپزسم به نظرتون واسه يه دختر ١٤،١٥ساله كادوى تولد چى بگيرم؟خواهرشوهرمه😍😍 تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️ 1396/11/28 | 16:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sofiya5 عضویت: 1390/02/19 تعداد پست: 19226 یه پک ۲۴تایی لاک بخر کلی کیف میکنه شمایی که داری امضای منو میخونی بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 اگه تو خونه تنهاست زیاد نمیره بیرون به نظرم ببرش بیرون من خواهر شوهر خودم ۱۵ سالشه زیاد ... اتفاقا ميخوام فرداشب سوپرايزش كنيم جايى اما ميگم كادو باشه هم خوبه... تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 لباس شال رژ تو این سن اینجور چیزا رو دوست دارن هرچی گرفتی یه عروسک کوچولو و یه شاخه گل هم بذار ر ... زنده باشيد لطف دارين شما ممنونم ازتون🙈😍😍🌷🌷🌷 تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 باید ببینی روحیاتش چجوره من خودم عروسک میپسندم 😕🐀 عروسك زياد دوست نداره واقعيتش☺️☺️ تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
darksara عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1039 آره ولى يجوريه اين چيزا شايد.. نه دیگ ببین دوستان هم همینو گفتن من همسنش بودم عاشق این جور چیزا بودم😂😂😂تازشم اگ ببرش بیرون سوپرایزش کن
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 یه نیم تنه شیک آخه تو جمع بخواد كادوهارو باز كنه آب ميشم كه☺️☺️☺️☺️☺️ تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
_saeideh28_ عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 110 🤔بچه گونه نی دخترا تو هر سنی عروسک دوس دارن😐من ۲۳ سالمه عاشق خرس و جغد و فیلو اینام😁
ماماگل عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 14178 اتفاقا ميخوام فرداشب سوپرايزش كنيم جايى اما ميگم كادو باشه هم خوبه... چه خوبین شما.خداحفظتون کنه براش وهمیشه باهم خوب باشید.خوش بحال خواهرشوهرت 😔😔منکه زنداداشام همون روز اول شمشیرو ازروبستن برام مهلت ندادن 😔😔 ❤
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 نه دیگ ببین دوستان هم همینو گفتن من همسنش بودم عاشق این جور چیزا بودم😂😂😂 تازشم اگ ببرش بیرون سوپ ... اتفاقا قصدمون همينه 😍☺️ تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
saharbanoo__ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 669 چه خوبین شما.خداحفظتون کنه براش وهمیشه باهم خوب باشید.خوش بحال خواهرشوهرت 😔😔منکه زنداداشام همون رو ... زنده باشين خوبى از خودتونه انشالله توى عمرتون آدمايى رو پيدا كنيد كه از مهربونيشون احتياج به هيچكس پيدا نكنيد❤️❤️ تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️
سیندرلاخانوم عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2682 مانتو بخر این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍