2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارثیه 

مثلا ما اقواممون سفیدن اما مثلا باز با اقوام دیگه مثلا کردیم درصورتی که مثلا خانم سبزه هست چشمای سیاه آقا سفید چشما سبز ، دخترسون سفید و چشم آبی ( ارث پدر بزرگ مامان بابام هست که ی آقای بور بود ) که موهاش طلایی بدنیا اومد  

خودم و ابحیم و داداشم هر سه تا سفید و مو طلایی با چشمای سبز بودیم ( داداشم آنقدر موهاش بلوند بود که به سفیدی میخورد ) 

که الان موهامون خرمایی شده البته 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

چه جالب تو خونواده هم نداشتید؟

رنگ چشم بچه هام اول ک بدنیا اومدن آبی خ خوشگل بود الان سبز شدن این رنگی تو خانواده هر دوتامون نیست فقط خواهر و برادرم چشم عسلی هستن بابابزرگ من و بابا بزرگ شوهرم میگن چشم رنگی بودن

آبجی بی خیال انشاالله نی نی سالم و سلامت دنیابیادیه بچه مودب وباهوش باربیارین زیبایی کیلوچنده دنیا ب ...

در درجه اول قطعا سلامت و‌هوشش برام مهمه اما دلم میخواد تلاشمو بکنم وقتی بزرگ شد نگه چرا تلاش نکردی برا همین مکمل هامم سر وقت میخورم

بیکاااز...
رنگ چشم بچه هام اول ک بدنیا اومدن آبی خ خوشگل بود الان سبز شدن این رنگی تو خانواده هر دوتامون نیست ف ...

چه جالب  تو‌خونواده ما هم فقط پدر بزرگ من و همسرم عسلی بودن

بیکاااز...
زشتی و زیبایی و بقیه موارد در لحظه لقاح شکل میگیره. اما خوردن یه سری چیزای مضر مثل سوسیس کالباس و مص ...

دقیقا دیدید بعضی بچه ها پوستشون چقد شفافه😍

بیکاااز...
در درجه اول قطعا سلامت و‌هوشش برام مهمه اما دلم میخواد تلاشمو بکنم وقتی بزرگ شد نگه چرا تلاش نکردی ب ...

یه استادی می‌گفت غذاهیچ تاثیری روهوش نداره بازی ورفتاروالدین تاثیرگذاره توهرسنی باشه هم دیرنیست

کاری نکردم ولی نمیدونم به کی رفته واقعا پوست سفید چشم های آبی درشت پلک هابند فر ابروهای پیوندی موهای ...

جدا یعنی نه خودتون ونه تو خونواده بور و چش آبی نداشتید ؟؟؟

بیکاااز...
یه استادی می‌گفت غذاهیچ تاثیری روهوش نداره بازی ورفتاروالدین تاثیرگذاره توهرسنی باشه هم دیرنیست

بازم  من هر چی فک کردم ممکنه برای هوشش خوب باشه خوردم که تلاشمو‌کرده باشم

بیکاااز...