2777
2789

خودم:چشم های مشکی، موهام بلوند کردم کراتین(نچرال نی)، ابروهام میکرو، پوستم صافه نچرال، لبامم شیدینگ کردم، دماغم کلا از بچگی بزرگه و قوز داره عملم نکردم و هیچ ژلی تزریق نکردم قدم 178 وزنم 67

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نچرال ۹۸ درصد،اون دو درصدم برای موهای صورت و ابروم که برمیدارم

حتی موهام رنگ نداره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

موهام قهوه‌ای روشن خودم مشکی میذارم رنگ 

پوستم گندمی روشن 

هیچ کدوم از این کارای مربوط به زیبایی انجام ندادم 

حتی میکرو ابرو...... چمیدونم کاشت ناخن مژه و.... 

روتین پوستی دارم پوستم صافه 

168 54 کیلو 

چشام قهوه‌ای روشن 

نیاز ندارم همینی که هستم بهترینه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

۱۷۲وزنم و نمی‌دونم

پوست سفید چشام قهوه ای موهام خرمایی  موج دار

لبام قلوه ای بینیم خوبه متوسط 

ابروهام هم پر و کشیده

مژه هم بلنده 

نچرالم کلا کار زیبایی هم انجام ندادم مژه هم نکاشتم حتی

(دهمین کاربری💅)    programmer💸💻

قدم ۱۷۳ 

وزن ۵۷ 

موهام تا زانو و خرمایی 

پوست به شدت سفید و صافی دارم 

ابروهام کمونی 

چشمام عسلی مایل به سبز 

بورم 

لبام انگار ژله 

بینیم هم سربالا و خوشگله 

هیچ عملی هم انجام ندادم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

منم چشمایی بادومی (بنظر شوهرم کره ای)قهوه ای یشمی 🎀ابرو فیبروز 🎀لب کوچیک و غنچه ای 🎀پوست سفید و توپر 🎀دماغم هم یکم بزرگه🎀البته مگه میشه لرباشی دماغت بزرگ نباشه 😂 وزن هم۵۸قد۱۵۷🎀مخلص برو بچه💕

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔