2777
2789
میزنمتااااا😁🔫 مطمئن باش قبولی

انشالله🫠 واقعا انشالله 🫠 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۹۴۰۴ گلم آره شاعرم خدا کنه ادبیات بیارم حوزه فعالیتم یکی باشه باز عربی هم باشه مشکلی ندارم 🫠اوووو � ...

خخوشبختم عزیزمممم 

خیلی وایب خوبی دادی بهم 

موفق باشی 

منم امسال کنکور دارم پشت بودم منتهی تجربی رشتم 

اره اونم شاعره منم میبره تو حال و هوای شعر و ادب 🙂😂

مرسی گلم ایشالا قسمت تو

خخوشبختم عزیزمممم خیلی وایب خوبی دادی بهم موفق باشی منم امسال کنکور دارم پشت بودم منتهی تجربی رشتم ا ...

فدات مهربون 💕😘

انشالله که نتیجه باب میلت بوده باشه🤓🫴

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خواهرم 7600 تجربی فکر کنم سقف تراز اومده پایین چون من اصلا بالای 10 هزار ندیدم

✅با هر تراز چه رشته میشه قبول شد 

⚠️با فرض معدل بالای 14 گفته شده 

🔴تراز  پایین 3 هزار رشته های سوابق تحصیلی و پیام نور و موسسه غیرانتفاعی و... 

🔴تراز پایین 4 هزار پرستار اتاق عمل مامایی و.... آزاد نوبت دوم شبانه و....

🔴تراز پایین 6 هزار پرستاری اتاق عمل مامایی علوم آزمایشگاهی و... روزانه دانشگاه تیپ 3 و پزشکی فیزیوتراپی و..تعهدی آزاد مناطق محروم و....

🔴تراز زیر 7 هزار تمام رشته پیراپزشکی روزانه دانشگاه تیپ 3 الی 2 و پزشکی فیزیوتراپی بیناسنجی و.. تعهدی نوبت دوم شبانه

🔴تراز زیر 8 هزار تمام رشته پیراپزشکی روزانه دانشگاه تیپ 2 پزشکی فیزیوتراپی و..تیپ 3 الی تعهدی نوبت دوم و...

🔴تراز زیر 9 هزار تمام رشته پیراپزشکی روزانه دانشگاه تیپ 2 الی 1 پزشکی دندانپزشکی داروسازی و.. دانشگاه تیپ 3 الی نوبت دوم شبانه

🔴تراز زیر 10 هزار  تمام رشته پیراپزشکی روزانه دانشگاه تیپ 1 و پزشکی دندانپزشکی داروسازی دانشگاه تیپ 2 الی 3 روزانه

🔴تراز پایین 11 هزار تمام رشته پیراپزشکی پزشکی روزانه دانشگاه تیپ 1 خوب مثل تهران بهشتی و پزشکی دندانپزشکی داروسازی تیپ 1

🔴تراز بالای 11 هزار که رتبه دو رقمی هستن حدودی تمام رشته دانشگاه برتر میتون برن

➖➖➖➖➖➖➖➖

@moallemss

اره سقف تراز فکر کنم اومده باشه پایین 

دوستان کسی میدونه برای پزشکی و دندان پزشکی آزاد باید تراز چطور باشه؟

✅با هر تراز چه رشته میشه قبول شد 

⚠️با فرض معدل بالای 14 گفته شده 

🔴تراز  پایین 3 هزار رشته های سوابق تحصیلی و پیام نور و موسسه غیرانتفاعی و... 

🔴تراز پایین 4 هزار پرستار اتاق عمل مامایی و.... آزاد نوبت دوم شبانه و....

🔴تراز پایین 6 هزار پرستاری اتاق عمل مامایی علوم آزمایشگاهی و... روزانه دانشگاه تیپ 3 و پزشکی فیزیوتراپی و..تعهدی آزاد مناطق محروم و....

🔴تراز زیر 7 هزار تمام رشته پیراپزشکی روزانه دانشگاه تیپ 3 الی 2 و پزشکی فیزیوتراپی بیناسنجی و.. تعهدی نوبت دوم شبانه

🔴تراز زیر 8 هزار تمام رشته پیراپزشکی روزانه دانشگاه تیپ 2 پزشکی فیزیوتراپی و..تیپ 3 الی تعهدی نوبت دوم و...

🔴تراز زیر 9 هزار تمام رشته پیراپزشکی روزانه دانشگاه تیپ 2 الی 1 پزشکی دندانپزشکی داروسازی و.. دانشگاه تیپ 3 الی نوبت دوم شبانه

🔴تراز زیر 10 هزار  تمام رشته پیراپزشکی روزانه دانشگاه تیپ 1 و پزشکی دندانپزشکی داروسازی دانشگاه تیپ 2 الی 3 روزانه

🔴تراز پایین 11 هزار تمام رشته پیراپزشکی پزشکی روزانه دانشگاه تیپ 1 خوب مثل تهران بهشتی و پزشکی دندانپزشکی داروسازی تیپ 1

🔴تراز بالای 11 هزار که رتبه دو رقمی هستن حدودی تمام رشته دانشگاه برتر میتون برن

➖➖➖➖➖➖➖➖

@moallemss

✅با هر تراز چه رشته میشه قبول شد ⚠️با فرض معدل بالای 14 گفته شده 🔴تراز پایین 3 هزار رشته های سوابق ...

کاملا چرت

با تراز زیر ۴ هزار نمیزارن از جلو در دانشگاه پرستاری هم رد شی

با ۶۰۰۰ هم نمیشه حتی

✅با هر تراز چه رشته میشه قبول شد ⚠️با فرض معدل بالای 14 گفته شده 🔴تراز پایین 3 هزار رشته های سوابق ...

اها یعنی 7 و پونصد با معدل 16 اینا پیرا میاره دیگه؟

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!