2777
2789

ای کاش به التماسام گوش می‌دادی و میذاشتی جهشی بخونم ای کاش... 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما التماس بچمونو میکردیم درس بخون بعد مادر شما نذاشته جهشی بخونی !!!!به خدا نوبره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

متاسفانه کنکور همیشه کنکوره... چه سال قبل، چه امسال، چه سال بعد!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ما التماس بچمونو میکردیم درس بخون بعد مادر شما نذاشته جهشی بخونی !!!!به خدا نوبره

من عاشق درس بودم و هستم اما نداشت زنگ زد به یه مشاور احمقی که خودش زندگیش از هم پاشیده اون اگر مشاور بود کار خودشو درست میکزد برگشت بهش گفت تو روحیه بچه تاثیر داره کاش خدا لعنت کنه ذهن اونو که به این حرف باز شد 

اگر جهشی خونده بودم... میخوردم به کنکور 1401 تا 1403 و تازه کلیم وقت داشتم اگر میخواستم پشت بمونم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

نیمه دومی؟بهرحال فرقی ندارهبلخره باید کنکورو میدادی/:

نه نیمه اول 

میخواستم دو سه سال جهشی بخونم نذاشت 

میشد 1401

خیلیا از همون سال یا حتی قبل تر پشت کنکورن 

برای نشدن و نرسیدن ب خواسته ات دنبال مقصر نگرد

از اینجا ب بعد سعی کن تلاش کنی بهتر بشه ب خواسته ات نزدیک تر بشی

میشد 1401

ولی در کل پارسال خیلی کنکور افتضاح بود خیلییییی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من هشتمو جهشی خوندم ولی یه سال هم پشت کنکور موندم رسما به هیچ دردی نخورد جهشی خوندنم

حداقل الان یه سال جلوتری 

اگر پشت مبموندی و عادی میخوندی یه سال از زندگی عادی عقب بودی