لطفاخیلی برام مهمه کمکم کنید کودکم سه سالشه حرف نمیزنه فقط بعضی از کلمه هارو میگه خیلی کم کسی اطرافش کودکش اینجوری بوده مشکلش حل شده باشه بعدا حرف زده باشه تا موقع مدرسه رفتن مشکلش برطرف شده باشه من نگرانم
وول کن مردمو همینجوریش برای خودمون سخت هست بچه بزرگ کردن بقیه هم هی میان بدترش میکنن من که کلا خداروشکر زیاد با کسایی که چرت و پرت میگن ارتباط نمیگیرم دور میشم ازشون سریع اصلا حوصله ندارم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمیدونم به خدا بردمش طب سنتی گفت سردی خورده این شکلی شده راستم میگفت الان قشنگ گرمی میخوره و دمنوش ها و عرقیجاتی که دکتره داده لکنتش خوب میشه تا هندونه و بستنی و چیزای سرد میخوره دوباره زبانش میگیره
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.