2777
2789
عنوان

تراز کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 22 پست
مشاور چی داشتی؟سهمیه

سهمیه منطقه یکه

ولی مگه اینجا سهمیه هم اعمال میشه؟

قلب، خانه ای است با دو اتاق خواب. در یکی، رنج و در دیگری شادی زندگی میکند. نباید خیلی بلند خندید، وگرنه رنج در اتاق دیگر بیدار میشود. یانوش: شادی چطور؟ از سر و صدای رنج، بیدار نمیشود؟ کافکا: نه. گوش شادی سنگین است. صدای رنج را در اتاق مجاور نمیشنود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا امیدوارم😔😂شما ترازت خیلی خوبه نگران نباش

ممنون موفق باشین💚

قلب، خانه ای است با دو اتاق خواب. در یکی، رنج و در دیگری شادی زندگی میکند. نباید خیلی بلند خندید، وگرنه رنج در اتاق دیگر بیدار میشود. یانوش: شادی چطور؟ از سر و صدای رنج، بیدار نمیشود؟ کافکا: نه. گوش شادی سنگین است. صدای رنج را در اتاق مجاور نمیشنود.

میانگین به نظر خودت چند زده بودی تو کنکور ؟لطفا جواب بده

۴۰_ ۵۰ شاید

تراز فرهنگیانهیا هدفتون یه چیز دیگس؟

نه تراز کنکوره فرهنگیان شرکت نکردم

ببین من 8700 شدم مشاوره گفت در بدترین حالت 2000

منیک5312بودم بنظرت چقدره

‏تهش که قراره بمیریم پس بیا از هیچی نترسیم، ریسک کنیم، بدوییم، برونیم، گریه کنیم، گم بشیم، موزیکامونو گوش کنیم، بخوریم زمین، بخندیم، جریمه شیم، چک بخوریم، بریم سفر، فیلم ببینیم، کتاب بخونیم....🥂📚🌈🎧