2821
2789
بستگی داره کجا بری .فکر کنم ۵۰ تا مجموعا بخوای.سیسی ۲ به بالاست

۵۰ میلیون🙄😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بستگی داره کجا بری .فکر کنم ۵۰ تا مجموعا بخوای.سیسی ۲ به بالاست

ببین مال من تخته تخت نیست خوبه فک نکنم خیلی باید تزریق کنم😐

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۱۰۰

یا خدا چه خبره😂😂😂😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نه من فقط صورت زدم .باسن بزرگ بدم میاد .ولی دوستام که زدن همین حدودا بوده ولی اکثرا چربی میزنن

چقدر برای صورت دادی بعد آب نمیشه

ژل خیلی گرونه .الان ۲ تومنم سخت پیدا میشه

اهوم 

همه قیمتی هست .تک سی سژ و ۱۰ سیسی از ۷۰۰ تا حدود ۴ تومن نه چربی زود اب میشه .ژل میمونه تا ۱ سال

چه خب مرسی گلم ک برام وقت گذاشتی😘😘

ولی بیفتی تو کارش دیگه هی باید بری هر سال ترمیم کنی .حوصله داری؟برو بدن سازی یه ساله کلی فرم میگیره ...

جدی نمیدونستم ترمیم داره 

ورزش ی مدتی رفتم ولی اونم آب شد یعنی برگشت 

ی سلامی هم بکنیم مردای آنلاین داخل تاپیک 😅

سلام خواجه گان دربار

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳