2789
عنوان

زبان لری

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 42 پست
عزیزم جاهای تفریحی خرم ابادرومیگی بهم؟قراره بیام شهرقشنگتون 💋جاهایی که جاده اش هم خوب باشه واقعاقشن ...

خرم آباد جا تفریحی نداره خخ نه والا چی بگم تو شهر اگه میخوای بری برو قلعه برو پارک کیو دریاچه توشه همین روستام آبشار نوژیان هس  ابشار بیشه هس بعضی از روستام سرسبزن و روحیه آدمو خوب میکنن البته آدم ار نظر من با پولداری روحیش خوب میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان فیلم ناریا هست هوژان موردی حرف میزد من کاملا متوجه میشم چون زبان لکی و موردی شبیه همه

اها کوردی

اره اونا کوردی حرف می‌زدن پس اشتباه فک میکردم این همه مدت

چون واقعا هم لکی ی لهجه از زبان کوردی هستش خب پس طبیعیه 

خرم آباد جا تفریحی نداره خخ نه والا چی بگم تو شهر اگه میخوای بری برو قلعه برو پارک کیو دریاچه توشه ه ...

پس چرامیگن لرستان قشنگترین ابشار هاروداره الکی😄🤔

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

وا خوب گفتم دیگه اسمشونو

کم بود😂

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

چندروز میخوای بمونی

یه هفته