2777
2789
عنوان

زبان لری

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 42 پست
عزیزم جاهای تفریحی خرم ابادرومیگی بهم؟قراره بیام شهرقشنگتون 💋جاهایی که جاده اش هم خوب باشه واقعاقشن ...

خرم آباد جا تفریحی نداره خخ نه والا چی بگم تو شهر اگه میخوای بری برو قلعه برو پارک کیو دریاچه توشه همین روستام آبشار نوژیان هس  ابشار بیشه هس بعضی از روستام سرسبزن و روحیه آدمو خوب میکنن البته آدم ار نظر من با پولداری روحیش خوب میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان فیلم ناریا هست هوژان موردی حرف میزد من کاملا متوجه میشم چون زبان لکی و موردی شبیه همه

اها کوردی

اره اونا کوردی حرف می‌زدن پس اشتباه فک میکردم این همه مدت

چون واقعا هم لکی ی لهجه از زبان کوردی هستش خب پس طبیعیه 

خرم آباد جا تفریحی نداره خخ نه والا چی بگم تو شهر اگه میخوای بری برو قلعه برو پارک کیو دریاچه توشه ه ...

پس چرامیگن لرستان قشنگترین ابشار هاروداره الکی😄🤔

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

وا خوب گفتم دیگه اسمشونو

کم بود😂

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

چندروز میخوای بمونی

یه هفته