2777
2789
عنوان

کسی هست تو عقد جدا شده باشه❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست

عزیزدلم منم 24 سالمه و در عقد هستم و در شرف جدایی هستم 

سعی کن انقدر روی خودت کار کنی و عزت نفست رو بالا ببری که حرف یا تخریب حتی مادرت هم روت تاثییر نداشته باشه

وقتی میدونی که اینده با اون ادم حز تباهیی و بدبدختی هیچی نیست چرا باید بخواتر دوکلمه حرف به خودمون عذاب وجدان بدیم و اخساس بی کفایتی بکنیم

نه قربونت برم الان دیگه از هر سه تا ازدواج دوتاش طلاقه

مردم اگاه شدن و رابطه های سمیشونو که درست نمیشه با تلاش،رو نمیتونن تحمل کنن

توهم به حرفای سطعی کوش نکن

برو دانشگاه درست رو بخون کار کن پیشرفت کن و مطمعن باش ادم درست به سمتت جذب میشه

اره همون حین جداییمم خواستگار میومد ببین اگر قدر خودت رو بدونی ادمش هست فعلا فقط دقت کن که واقعا ادم ...

ادم که اصلا نیست حیوونه بی غیرته

دارم جدا میشم توافقی درگیر کاراشیم درخواستم دادیم 

نگران ایندم میشم فقط بعضی اوقات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم منم 24 سالمه و در عقد هستم و در شرف جدایی هستم سعی کن انقدر روی خودت کار کنی و عزت نفست رو ب ...

عزیزمم🥲❤️‍🩹

اره من مطمئن بودم اگر ادامه میدادم و لال میشدم دوسال بعد با بچه برمیگشتم خونه ی مادرم، اونوقت بیا و خرج اونم دربیار اینا ک غیرت نداشتن بچه نگه دارن، خدا لعنتشون کنه وقتی میدونن ادم نیستن چرا عقد میکنن دختر مردمو ابروشو میبرن

اره الان جامعه روشن فکر شده ولی فامیلای ما متاسفانه نشدن

اما برام مهم نیست حرفاشون فقط مادرم روزی هزار مرتبه میزنه توی سرم و حالم بد میشه، فعلا دارم صبح تا ظهر میرم سرکار

درسمم دارم تک و توک میخونم

ولی خب نگران ایندمم، فعلا فکر خودمم حتی نمیتونم باکسی وارد رابطه بشم انقدر زده شدم

اما با خودم میگم تا کی، ینی بازم مثل قبل کوه خواستگار میاد جلو درمون؟ 🥲😓❤️‍🩹

عزیزمم🥲❤️‍🩹اره من مطمئن بودم اگر ادامه میدادم و لال میشدم دوسال بعد با بچه برمیگشتم خونه ی مادرم، ...

عزیزدلم من و شما سنمون خیلی خیلی کمه این یک

دوما آبرویی که میخواد مثلا با یه نامزدی بهم خورده ما بره پس واقعا خیلی سست و بی ارزشه اون خانواده که ابروش بند چنین موضوعیه

سوم اینکه ما بخواتر اینکه انقدر اعتماد به نفسمون پایین بود که گفتیم حتما ازدواج کنیم که رسالتمون کامل بشه و هدفی توی زندگی جز ازدواج وجود ندارع

درصورتی که باید انقدر عزت نفسمونو ببریم بالا که اصلا به اینکه کسی بیاد سمتمون بیاد خاستگاری یا نه فکر هم نکنیم!

چون هدف اول باید درست باشه،درستو سفت و‌محکم بخون و درکنارش تمام هدفت رو صرف کارت کن

مطمعت باش اگر تو یه دختر موفق با جایگاه اجتماعی و وعض مالی خوب باشی، اون ادمی که سرش به تنش بیارزه و لول داشته یاشه اصلا براش مهم نیست که تو یکبار تو دوران عقد جداشدی و فکر بدی راجبت نمیکنه

عموما ادم های بی لول و بی سطح یه دختر که جدا شده فکر میکنن مشکل داشته دختره!!!! که اینجور ادم ها صد سال سیاه از جلوی در خونه ی ما رد نشن جا شکر داره!

حرفای مادرتم گذراست و از روی افکار قدیمیه!زمان همه چیزو درست میکنه عزیزم

مثل من🥲دعا کن بعد دو سال اینا خدا برای منم بخوادفعلا نمیتونم بهش فکر کنم ولی شرایط خونه و سرکوفت اط ...

اصلا عجله نکن.این دختره تو۳۱سالگی ازدواج مجدد کرد

صبر کن،بهترینا میان برات.

اسمشو از شناسنامت پاک کردی یا رابطه داشتین؟

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
عزیزدلم من و شما سنمون خیلی خیلی کمه این یکدوما آبرویی که میخواد مثلا با یه نامزدی بهم خورده ما بره ...

وایی چقدر حرفات بهم آرامش داد

خیلی دیدم به ادامه ی زندگیم عوض شد🥲

راست میگی موقعیت هم تاثیر داره آدم خودشو بکشه بالا از شر این آدمای بی لول راحت میشه

برای ازدواجم هیچوقت دیر نیست

مخصوصا فکر میکنم میبینم حوصله ی سر و کله زدن با یه خانواده ی جدید رو ندارم.... 

واقعا مجردی هزار تا هم عیب داشته باشه اما آرامشش بیشتره

امیدوارم شماهم خیلی پیشرفت کنی و بهترین ها در انتظارت باشن

چون واقعا سنمون هنوز کمه و برای شروع دوباره اصلا دیر نیست💖

اصلا عجله نکن.این دختره تو۳۱سالگی ازدواج مجدد کردصبر کن،بهترینا میان برات.اسمشو از شناسنامت پاک کردی ...

عهه اره خب برای ازدواج سی سالگی هم دیر نیست

نه هنوز به اون مراحل نرسیدم تازه داریم کاراشو انجام میدیم

تعویض شناسنامه بعد مهر طلاقه فکر کنم

من رابطه کامل نداشتم مق عدی بوده، دعا کن فشار نیومده باشه ب جلو وگرنه دخترم چون اصلا از جلو هیچی نبوده تاحالا

عهه اره خب برای ازدواج سی سالگی هم دیر نیستنه هنوز به اون مراحل نرسیدم تازه داریم کاراشو انجام میدیم ...

نه حله.اسمش پاک میشه

درگیر حاشیه های بعدش نباش،همه چی خوب پرست میشه،فقط تمرکز کن رو خودت،از نظرمالی خصوصا خودساخته شو

نه حله.اسمش پاک میشهدرگیر حاشیه های بعدش نباش،همه چی خوب پرست میشه،فقط تمرکز کن رو خودت،از نظرمالی خ ...

خداکنه

نه زیاد برا خودم مهم نیست بیشتر حرفای خانواده رو اعصابمه

سرکارم میرم اره تو فکرمه فعلا فقط از لحاظ مالی پیشرفت کنم، یه ماشین بخرم حتی شده پراید

وایی چقدر حرفات بهم آرامش دادخیلی دیدم به ادامه ی زندگیم عوض شد🥲راست میگی موقعیت هم تاثیر داره آدم ...

اره عزیزدلم

شاید این موضوعات ده سال پیش خیلی استرس زیادی رو با خودش داشت ولی تو‌ جامعه ی الان مردم سطع آگاهییه خیلی بالایی دارن،

هرچقدر سنمون بره بالا بیشتر بهمون ثابت میشه که چقدر خودمونو دوست داشتیم و نجات دهنده ی خودمون بودیم و تصمیم درستی گرفتیم!

خداکنهنه زیاد برا خودم مهم نیست بیشتر حرفای خانواده رو اعصابمهسرکارم میرم اره تو فکرمه فعلا فقط از ل ...

خیلی هم خوب

خانواده رو ولش الان،اونا فکرمیکنن الان آبروشون رفته،دختر بابد تن به هرخفتی بده اما بالباس سفیدبره،باکفن بیاد

😅💝💝💜