2777
2789
چجوری تحمل میکنید واقعا ....من یه قلو باردارم الان ۳۳ هفته ام واقعا دارم جون میکنم.درد پشت شونه بین ...

هعییییی خواهر اینا در برابر چند ماه اول نوزادی هیچی نیست

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچهاتون وزنشون چقدر بود و چند روز تو دستگاه موندن؟

1900 گرم 1800 گرم

4 5 روز دستگاه معمولی بودن 

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

من دوقلوهام تو دو تا کیسه جدا با جفت جدا بودندیگه آخراش دراز نمیتونستم بکشم شکمم پاره میشدنشسته میخو ...

وای دوقلو های منم توی دوتا کیسه جدان

واقعاً ؟

تموم شد دیگه، من فاتحم خوندس😂

🩷💍🩺

توکدوم سونو گفتن انقدر اختلاف دارن تا بهت بگم چقدر دقیقخانواده ما دوقلو و سه قلو داریم هردو هم یکی ا ...

توی آنتی ۲روز بود 

بعدش تو ۱۷هفته سونوی سلامت گفت ۶روز اختلاف دارن 

یعنی ممکنه اشتباه باشه؟

1900 گرم 1800 گرم4 5 روز دستگاه معمولی بودن

دوتاشون اندازه وزن یه بچه بودن چون من بچه ام تقریبا چهار کیلو بدنیا اومدن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

وای دوقلو های منم توی دوتا کیسه جدانواقعاً ؟تموم شد دیگه، من فاتحم خوندس😂

ن بابا

همه مثل هم نیست که

چندهفته ای؟

الهی اونقدر راحت و شیرین  باشه بارداریت فقط لذت ببری از وجود نینیا😍😍😍😍

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

نوزادا بعضیا آروم هستن . پسرم چند ماه اول بلایی سرم آورده بود به خودکشی فکر میکردم

پسر منم منو دیوانه کرده بود

انشالله ایندفعه خدا بهت یه نی نی اروم بده

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
توی آنتی ۲روز بود بعدش تو ۱۷هفته سونوی سلامت گفت ۶روز اختلاف دارن یعنی ممکنه اشتباه باشه؟

نه میخواستم ببینم کدوم سونو بوده سونو آنومالی دقیق 

از ما یکی از قل ها سه قلوها ۱۲ روز اختلاف داشتن 

ولی عادی اینجوری میشه نگران نباش اونم بخاطر زمان تشکیل شدن 

دوتاشون اندازه وزن یه بچه بودن چون من بچه ام تقریبا چهار کیلو بدنیا اومدن

اره ولی کیسه آب و جفت و ...

شکمم خیلییییییی جلو امده بود