2777
2789
عنوان

ناموسن دیگه چی

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 60 پست
😐چه خوش اشتهامیگفتی باید.... بخور الله و اکبر 🤐😬

حرفاش به تیپ و قیافش اصلا نمی‌خورد خیلی خسیس بود 

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

مر د ها هم واسه ما پرنسس شد ن تو سعادت اباد ۱ سالن هست مرد ها می رن نا خن ها سون‌درست می کنن

الان تو سایت خودمونم زنا دارن اینو میگن

ولی در پرنسس بودن جنابان که شکی نیست

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😐به امید خدا ردش کردی یا دو دستی بزنم تو سرم ها؟

ردش کردم شکر خدا  الان یادم اومد 😂

رفتیم بیرون توی گرمای تابستون منو کل شهر گردوند یک آب نخرید برام خودم رفتم خریدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اینجوری نگو 🫂

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

همین دیگه دخترا فوقش یه 206 داشته باشن

نه که پسرا لامبورگینی و فراری و پورشه و X55 دارن

خونه هاشونم کم کمش تو زعفرانیس

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

ردش کردم شکر خدا الان یادم اومد 😂رفتیم بیرون توی گرمای تابستون منو کل شهر گردوند یک آب نخرید برام ...

یعنی خاک 

خیر سرش اون خاستگار بود نه تو خاستگار اون 

اوکی دیگه نمیگم🥲

ردش کردم شکر خدا الان یادم اومد 😂رفتیم بیرون توی گرمای تابستون منو کل شهر گردوند یک آب نخرید برام ...

میگفتی داداش جیبتم ناراحته الان

از بس ازش استفاده نکردی پوسید

یعنی خاک خیر سرش اون خاستگار بود نه تو خاستگار اون اوکی دیگه نمیگم🥲

تباه بود😬

🌹

چی می گن

ماشین و خونه بازنه

وای مامانم اینا

میگفتی داداش جیبتم ناراحته الاناز بس ازش استفاده نکردی پوسید

پر رو بود  گفتم من برم قاب گوشیم این موبایلی عوض کنم ارزون تر از بقیه جاهای دیگش  الان میام تا رفت فورا برگشتم خونه گوشیم خاموش و ردش کردم 😬

چه گه خو ریا بعد مرد فقط اون جا شو بیاره

والا 

اعتماد به نفس فقط اقایون