2777
2789
عنوان

آسم کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 29 پست
توخواب ی سرفه هم نداره تااخرعمرباهاشونه؟ من خیلی خودمو زدم وگریه کردم

گریه چرا 

آره عزیزم  ارثی دارین؟

ناراحت نباش ما به بچه ۴ ماهه اسپری زدیم فک کن دیگه از کی

بعد اگه شما اسپری نزنی ریه بچه سوراخ میشه آسیب میبینه شما برا جلو گیری از آسیب هست که اسپری میزنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من خیلی زود شروع شد مگه پسر شما که دیرتر شروع شده انشاالله به مرور از بین بره. در ضمن مگه چی شده ...

سرهمین سرفه های شدیدش ک نتونه بدو بدوکنه و اسپری بزنه وتااخرعمرش داروبخوره

من کلا نابود شدم همش کارم شده گریه

این که چیزی نیست این کارا چیه میکنی عزیزم،برو خداروشکر کن بچه ات سالمه مریضی لاعلاج نداره برا یه سرف ...

بخدا همش کارم شده گریه میگم نکنه بچم مثل بچه های دیگه نتونه بدو بدوکنه و فعالیت داشته باشه من تاحالا اصلا تجربشونداشتم 

سرهمین سرفه های شدیدش ک نتونه بدو بدوکنه و اسپری بزنه وتااخرعمرش داروبخورهمن کلا نابود شدم همش کارم ...

وا!! نکن با خودت اینجوری. تازه اول مادریته. بخوای اینقدر ضعیف باشی که نمیتونه بچه بزرگ کنی. به مرور بهتر میشه. 

بخدا همش کارم شده گریه میگم نکنه بچم مثل بچه های دیگه نتونه بدو بدوکنه و فعالیت داشته باشه من تاحالا ...

مگه من داشتم؟ من پسر بزرگم اوتیسمه. کوچیکه همون که آسم داره، عینک هم میزنه، پشتش کمی قوز داره، بداخلاق و عصبیه ووو. ولی من نگاه به هوش بالاش میکنم خدا رو شکر می‌کنم. عزیز جان اصولاً بچه ها اونجوری ما انتظار داریم ممکنه پیش نرن. وظیفه ما حفظ آرامش خونه و فراهم کردن امکانات تا حد امکان برای فرزندانمان هست

مگه من داشتم؟ من پسر بزرگم اوتیسمه. کوچیکه همون که آسم داره، عینک هم میزنه، پشتش کمی قوز داره، بداخل ...

ازته دل شفای گل پسراتو ازخدامیخوام عزیزدلم من واقعا درمقابل مریضی پسرم کم طاقتم چی بگم با حکمت خدا نمیشه مقابله کرد

اشتباه میکنی عزیزم بخاطر همچین چیز ساده ای

خداکنه ک ساده باشه من همینجوریشم پسرم همش مریض بوده خواهرالان بااین وضعیت ک خداببینم چی میخوادبرامون