2777
2789

بچه ها موقع تمیزکاری یه دعا جاساز شده پیدا کردم. ازش عکس هم گرفتم ب بقیه نشون بدم بعد انداختمش دور . حالا خونه پدریمو خواستیم تمیز کنیم یه دعا پیدا کردیم دیدم شبیه قبلی هست . با عکسش مقایسه کردم دیدم بله همون خطو همون کاغذ هستش. ب مادرشوهرم شک کردم ک تنها شخصی هست که ب خونه هم من و هم بابام اومده . اهل دعا هم هست . بعد شوهرم شماره پسره دعانویس مامانشو داره . براش عکسشو فرستادیم گفت اره پدرش نوشته . هر دو رو برای من پس نوشته . اون دعایی ک خونه پدرم قبل عروسی گذاشته برای چیم بوده یعنی ؟ خیلی کهنه بود معلومه برای اوایل عقد یا قبل خاستگاری بوده . اصلا چرا من هر جا میرم اونجا دعا برام میزاره . خوشم نمیاد . شما باشین چیکار میکنین ؟ شوهرم میگه مامانم فقط دعای خوب میگیره . برای چشم زخمه .

تهمت نزن اون چطور می‌تونست تو خونه بابات دعا بزاره خداییی اول صب پشمام ریخت

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهمت نزن اون چطور می‌تونست تو خونه بابات دعا بزاره خداییی اول صب پشمام ریخت

چ تهمتی .مامانش یه استان دیگست . خوده دعنویس هم همسایه شه . خود دعانویس گفته ب پسرش من نوشتم 

خب از اون دعا نویسه میپرسیدی دعای چیه این که نوشتیتا ببینی واقعا دعای خوب بوده یا شیطانه

من با پسره چت نکردم .اون تیکه چت ک پسره گفت بله بابام گفت من نوشتم رو دیدم بعد ب شوهرم گفتم بگو دعا براب چی هسن دعایی ک خونه بابام بود اون برای چیه . اینم نمیپرسید . اخر چتو پاک کرد گفت بهم گفتش که دعای چشم زخمه . خب اگه دعای چشم زخمه چرا یواشکی گذاشت نداد دست خودم . مامانش البته اونجوری ک میشناسمش با من بده ولی بده پسرشو نمیخواد . فکر میکنم دعای بد نمیگیره . یعنی مطمئنم بد نمیگیره . ولی خب چشم زخم بودنش برام یکم شک برانگیزه . خب میداد دست خودم 

بابا شوهرت الکی میگه مامانم دعای خوب مینویسه 

تو چقدر ساده ای کاسه ای زیر نیم کاس داره

نزار بره خونه مادرت خونه خودتم بیاد چهار چشمی 

مراقبش باش دعا نزاره خونت 

خب از اون دعا نویسه میپرسیدی دعای چیه این که نوشتیتا ببینی واقعا دعای خوب بوده یا شیطانه

شیطان نیس. اخه اولش بسم الله مینویسه ولی بعدش کلا خط خطی میکنه . یعنی نوشته نیس. فقط خط های کج و کوله بی معنیه . البته دعانویسش بی سواده 

اسم خودت اسم مادرت با اسم مادربزرگت که مادرمامانت هست بنویس بینداز سرویس بهداشتی آب بریز می‌ره داخل ...

خود دعانویسه گفت حالا ک بازش کردین بندازینش اب روون . من ک اعتقادی ندارم . فقط خوشم نمیاد هر بار پیدا کنم معلوم نیس چند تای دیگه جاساز کرده