بچه ها موقع تمیزکاری یه دعا جاساز شده پیدا کردم. ازش عکس هم گرفتم ب بقیه نشون بدم بعد انداختمش دور . حالا خونه پدریمو خواستیم تمیز کنیم یه دعا پیدا کردیم دیدم شبیه قبلی هست . با عکسش مقایسه کردم دیدم بله همون خطو همون کاغذ هستش. ب مادرشوهرم شک کردم ک تنها شخصی هست که ب خونه هم من و هم بابام اومده . اهل دعا هم هست . بعد شوهرم شماره پسره دعانویس مامانشو داره . براش عکسشو فرستادیم گفت اره پدرش نوشته . هر دو رو برای من پس نوشته . اون دعایی ک خونه پدرم قبل عروسی گذاشته برای چیم بوده یعنی ؟ خیلی کهنه بود معلومه برای اوایل عقد یا قبل خاستگاری بوده . اصلا چرا من هر جا میرم اونجا دعا برام میزاره . خوشم نمیاد . شما باشین چیکار میکنین ؟ شوهرم میگه مامانم فقط دعای خوب میگیره . برای چشم زخمه .
خب از اون دعا نویسه میپرسیدی دعای چیه این که نوشتیتا ببینی واقعا دعای خوب بوده یا شیطانه
من با پسره چت نکردم .اون تیکه چت ک پسره گفت بله بابام گفت من نوشتم رو دیدم بعد ب شوهرم گفتم بگو دعا براب چی هسن دعایی ک خونه بابام بود اون برای چیه . اینم نمیپرسید . اخر چتو پاک کرد گفت بهم گفتش که دعای چشم زخمه . خب اگه دعای چشم زخمه چرا یواشکی گذاشت نداد دست خودم . مامانش البته اونجوری ک میشناسمش با من بده ولی بده پسرشو نمیخواد . فکر میکنم دعای بد نمیگیره . یعنی مطمئنم بد نمیگیره . ولی خب چشم زخم بودنش برام یکم شک برانگیزه . خب میداد دست خودم