2777
2789

حتی پدر مادر بچه ها هم تعجب میکنن چون با بقیه اینجوری نیستن در کل علتش چیه آدما زود جذبت بشن ؟

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شخصیت کاریزماتیک 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم اینجوریم ولی دلیلشو نمیدونم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

منم اینطوریم با اینکه خودم بچه دارم ولی وقتی خونه یکی میریم که طرف بچه داره  بچه میاد سمتم تو جمع دستمو میگیره میگه بیا بریم  خاله بازی 😂😂😂

تو بیرونم همینه بچه های غریبه ها میان سمتم  کلا شوهرم میگه نکنه تو خودتم هنوز بچه موندی 😂😂😂😂😂

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

ممنون کاریزماتیک دقیقا چجوریه من وارد جمعی میشم همه سکوت میکنن

انرژی مثبت داری. چهره ت مهربونه. لحن صدات ادمو جذب میکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

انرژی مثبت داری. چهره ت مهربونه. لحن صدات ادمو جذب میکنه

آها مرسی الان فهمیدم آره همیشه لبخند رو لبامه و آرومم و صبور

انرژی مثبت داری و قدرت جذب بالا ، اینو استاد روانشناسی مون به من گفت منم دقیقا همینجوریم بچه ها و بزرگتر ها همنشینی با منو دوست دارن حتی تو باغ سگ داریم هر وقت میریم از دور می‌دوه میاد پیش من هر جایی برم دنبالم میاد

منم اینطوریم با اینکه خودم بچه دارم ولی وقتی خونه یکی میریم که طرف بچه داره بچه میاد سمتم تو جمع دس ...

آخی عزیزم 😆🤣🤣