2777
2789
عنوان

اندازه بطن جانبی مغز جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 94 پست
اره تمام چیژایی ک باید انحام میدادم انجام دادم دو حا رفتم اخه دیگه هردوتاش ک اشتباه نمیشه😭😭😭

تهران هستی ؟؟؟؟ کجا رقتی سونو انجام دادی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو جا رفتم گفتن باید وایسی دنیا بیاد ببری ام ار آی بچرو 😭 منکه دق میکنم تا اونموقع خب

میفهمم...ولی بخدا آنقدر شنیدم از این دست ماجراها که آخرش هیچی نبوده..فقط توکل بخدا و نذر و نیاز آرومت میکنه الان...

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
خوبی شما ؟ بچه ۳۳ هفته رو مگه میشه سقط کرد ؟ اون بچه الان زایمان بشه یه انسان کامله یعنی با دست خودش ...

آره 

خوبم

بله یه مادری تو همین سایت بود تجربه ای داشت بیشتر دلم به حال اذیت شدنای بچه میسوزه🖤

هی نفسی میاد و میگاد🙃

ان شاالله برام پسرم دعا کنین

عزیزدلم

دعا میکنیم‌

دلم روشنه 

انشاالله چیزی نیست

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

عزیزم برای خودت و نی نی آیت الکرسی میخونم بد ب دلت راه نده چندجا دیگم برو سونوگرافی ببین چی میگن

امروز دفعه دوم بود میرفتم 

بهم گف جرا دفعه دوم اومدی انجام بدی وایسا دنیا بیاد کاری نمیتونی بکنی 

من بازم گفتم انجام بدین ک گفت اره ی بطن مغزش بزرگتره 

[QUOTE=384122324]آره  خوبم بله یه مادری تو همین سایت بود تجربه ای داشت بیشتر دلم به حال اذیت شدنای بچه میسوزه ...[/QUO

میدونم عزیزم ولی اخه اونویه انسان کامله الان یه نطفه یا حتی جنین بدون روح هم نیست ،ان شاالله به دنیا بیاد بررسی میشه و سالمه فعلا کاری نمیشه جز دعا و توسل انجام داد 

ن مشهدم . اینجارو دکترم معرفی کرد گف خیلی دقیقه بررسی بشه مغزش پیش دکتر علم الهدا رفتم

ای جانم عزیزم   ببین برو حرم،این نعمتیه که خدا به شما داده ، فقط حضرت میتونه کارت رو راه بندازه توسل کن به خودشون ان شاالله که اشتباه شده عزیزم منم باردارم اینو دیدم استرس گرفتم ان شاالله خدا به هممون کمک کنه اولاد سالم و صالح به دمیا بیاریم ،نذر امام رضا کن بچه رو

قراره فردا ببرم پیش دکترم فقط امروز دکتری ک سونو انجام داد گف باید وایسی دنیا بیاد الان هیچکار نمیتو ...

انسالله ک چیزی نیست و حتما سالمه بچه خواهر من گفت تو سونو عقب افتادس ولی چون ماه ۸ اینا بود دیگه بدنیا اوردنش الان ماشالله تیز هوشان داره درس میخونه توکلت بخدا باشه اگه شرایطشا داری تا میاد بچت بدنیا بیاد یه  دوشب چن نفر از تو مسجد محلتون بگو بیاد خونتون حدیث کسا ب نیت سلامتی بچت تو خونت بگیر خیلی حاجت میده انشالله حضرت فاطمه ضامن سلامتی بچت بشه