2777
2789
ببین خبالان من نمیخوام فکرت خراب شهولی این هست زیاد دیدم

من خودمم خیانت های زیادی رو از اطرافیانم دیدم که بهشون آسیب زده

من فکرم خراب نمیشه

کلا من و همسرم چیزی برای پنهون کردن از هم نداریم، چون توی سختی باهم تلاش کردیم ، عاشق هم بودیم و برای به هم رسیدنمون تلاش کردیم

قطعا باید یکی از ما روانی باشه که زحمات این چند سال رو بخواد با خیانت هدر بده!

اوایل ازدواجمون به این مسائل خیلی فکر میکردم ولی الان نه

🩷💍🩺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما بفرما

شما تو خیابون دخترایی ک هزار جور خودشونو آرایش و اینا کردنو میبینی حسی بهشون پیدا میکنی ؟ممکنه از همسرت که شاید به اندازه اونا خوشگل نباشه سرد شی ؟

🍉

شما تو خیابون دخترایی ک هزار جور خودشونو آرایش و اینا کردنو میبینی حسی بهشون پیدا میکنی ؟ممکنه از هم ...

همسر ندارم😅 ببین آدم با آدم فرق می‌کنه ولی دروغ چرا بعضی موقع ها نگاه میکنم متاسفانه اونم عذاب وجدان میگیرم بعدش. از یسری تیپ دخترا خوشم میاد ولی اینایی که خیلی بزک شده ان جوری که همه دارن نگاه میکنن نه خوشم نمیاد اصلا 

شما تو خیابون دخترایی ک هزار جور خودشونو آرایش و اینا کردنو میبینی حسی بهشون پیدا میکنی ؟ممکنه از هم ...

از خودم در اون حد مطمئنم که اگه ازدواج کنم دیگه حتی به کسی فکر هم نمیکنم 😅

همسر ندارم😅 ببین آدم با آدم فرق می‌کنه ولی دروغ چرا بعضی موقع ها نگاه میکنم متاسفانه اونم عذاب وجدا ...

خب دیگه پس با وضعیت پوشش تو ایران ازدواج نکنیم بهتره 

ک بعدا شوهرمون بقیه رو نبینه خوشش بیاد 

شاید اگ 30 سال پیش ک همه باحجاب بودن ازدواج خوب بود 

اما الان دیگ بدرد نمیخوره 

من خیانت رو حتی به اندازه نگاه هم دوست ندارم 

🍉

خب دیگه پس با وضعیت پوشش تو ایران ازدواج نکنیم بهتره ک بعدا شوهرمون بقیه رو نبینه خوشش بیاد شاید اگ ...

خب من هنوز متعهد نیستم و مجردم خیلی فرق می‌کنه اگه متاهل بشم خب مراقبت میکنم که همین الانشم دارم منتها ضعیف تر. شما خیلی فضایی فکر می‌کنی من خودمو نمیگم ولی هستن کسانی که موقعیت گناه و زنا رو داشتن ولی نه گفتن. خب این آدما به نظر شما چجورین؟

خب من هنوز متعهد نیستم و مجردم خیلی فرق می‌کنه اگه متاهل بشم خب مراقبت میکنم که همین الانشم دارم منت ...

اوکی خوبه 

اما نگاهو دست خدت نیست آدم میبینه دیگه 

تازه متاهل شی سخت تر میشه چون الان هنوز نچشیدی رابطه رو

🍉

اوکی خوبه اما نگاهو دست خدت نیست آدم میبینه دیگه تازه متاهل شی سخت تر میشه چون الان هنوز نچشیدی رابط ...

یعنی چی رابطه خب بچشم یعنی آتشه شعله ورتر میشه😅؟ فکر نکنم. ببین من تا حدودی با شما موافقم الان کمتر پسری و میتونی پیدا کنی تو مجردی رابطه نداشته من می‌دونم چه خبره... ولی من معتقدم سالما با سالما خرابا با خرابا اینو مطمئنم.