2777
2789
عنوان

متاهلا بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست

هر تقی به توقی میخوره قهر نکنید برید خونه پدر 

خیلی کار چیپیه 

سعی کنید با کیفیت زندگی کنید ،بهترینارو برای خودتون استفاده کنید. اخلاق ،رفتار،لباس 

و اینکه از اول هر جور رفتار کنی تا اخرش همونه 

من گوشت تیکه تیکه کردن بلد نبودم و نیستم چون تا حالا نکردم 

شوهرم اوایل گوشت اورد انداخت جلوم بیا تیکه کن بذار فریز گفتم اصلا حرفشم نزن من نمیتونم واقعا 

از اونموقع خودش میخره خودش خورد میکنه میذاره فریزر 

من فقط بهش پلاستیک فریزر میدم 😂😂

بعدش زیر لبش میگه خدایا کرمتو شکر 

ن ک تا حالا کار نکرده بود الان مجبوره،😂😂

و اینکه از خانواده شوهرت و خودت بد نگو پیش شوهرت  اگر خوب بودن که هیچ 

اگر بد بودن و 

مادرشوهر خواهرشوهر چیزی گفت خودت جوابشو نو بده نیاز نیس بری بذاری کف دست شوهر چون گارد میگیرن بشدت .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به خانواده ی شوهر به چشم دشمن نگاه نکن 

این یه خوره ایه افتاده تو ملت همش خانواده ی شوهر فلان بهمان تو خوب باش اونا هم خوب میشن 

توزندگی خودت:به خودت احترام بزار

اولویت زندگیت باش

توهر چیز برای خودت کم نزار چون یاد میگیره

چیزی رو نپرس فقط اطلاع بده

دلت نسوزه

هر تقی به توقی میخوره قهر نکنید برید خونه پدر خیلی کار چیپیه سعی کنید با کیفیت زندگی کنید ،بهترینارو ...

ایول خوشم اومد😂

از گوشه بامی که پریدیم ، پریدیم

ازخواسته های معقولت نگذر ..و خودتو پایین نگیر احترام بزار تا احترام ببینی زیادی دلسوزی نکن ..راجع مسائل مهم همون اول سنگاتو باهاش وا کن ..خط قرمزارو مشخص کن ودر نهایت ب اعصاب و روانت اهمیت بده زیادی هم نازشون نکش 

با خانواده ی همسر اصل دوری و دوستی رو در پیش بگیر هیچوقت پشت سر خانواده ی خودت و همسرت پیشش حرف نزن ...

ینی خیلی رفت و آمد نکنم؟

از گوشه بامی که پریدیم ، پریدیم