2777
2789
عنوان

😭😬😭آزادی همه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 20 پست
حقت بوده پس😁🤭🤭

🥴😐🤕

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤔چرا تعلیق میشی؟!من بخاطر پست سیاسی مذهبی بود ولی خب تا حالا تو خیلی تاپیک های دیگه هم این مدلی گفت ...

من اکثر تو تاپیک طلا و برق و دلار اینا تعلیق میشم گاهیم واسه اینکه یه مشت بچه کم سن و سال عکس مدل اینستا برمیدارن میگن شوهرمونه و من دستشون رو میکنم و تعلیقق

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

من اکثر تو تاپیک طلا و برق و دلار اینا تعلیق میشم گاهیم واسه اینکه یه مشت بچه کم سن و سال عکس مدل ای ...

وا 😐 اونا دروغ میگن تو تعلیق میشی 🤐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وا 😐 اونا دروغ میگن تو تعلیق میشی 🤐

آخه رو نیس که سنگ پای قزوینه نمی‌دونم ب چی میرسن باانقدر دروغ آخه بجا این خیال‌بافی ها بگردین تودنیای واقعی واقعیش کنین

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!