لرسا مدیر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 7251 عنوان نظرتون راجب این اسم چیه🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 31 پست دوست دارم اسم دخترم رو بزارم ایرانیکی از اقواممون قبل از انقلاب ۳تا دختر به دنیا اورد الان سنشون بالاست ایران و پاریس و فرانسه اسمشونههمیشه برام جالبن حس خوبی میدن بهم🥲مادربزرگم و خواهراشم طلا و جواهر و نقره اسمشون هست😍🥲 💍♥️ 1404/03/11 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنکوریل عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 1185 پس من در آینده اسم بچمو می زارم اتریش😂یا هلند چون کشور مورد علاقمن
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4094 تو هم اسم دختراتو بذار دریا و ساحل و مروارید و صدف و مرجان😁ایرانا و ایرانه هم قشنگن اسم معلم مهدکودکم مهتاب بود اسم دختراش ساحل و دریا واقعا قشنگه اینجوری
لرسا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 7251 ایران و پاریس منطقیه ولی فرانسه یکم عجیبه اره کلا عجیبه اسماشون ولی هر ۳تاشون بهترین جا ازدواج کردن خونه همونی اسمش فرانست عین کاخههمیشه میگم هم اسمش عجیبه هم خونه زندگیش 💍♥️
Rata2 عضویت: 1390/12/03 تعداد پست: 12605 اسمی نزار که سر زبون مردمه مثلا یکی بزاره امریکا ،بعد بگن مرگ بر امریکا خب طرف ناراحت میشه حالا نخواستم فحش یا مثال راجب ایران بزنم ولی فککنم منظورم فهمیدی خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4094 اره کلا عجیبه اسماشون ولی هر ۳تاشون بهترین جا ازدواج کردن خونه همونی اسمش فرانست عین کاخههمیشه میگم ... ایران و پاریس اسم های شنیده شده این ولی تا الان هیچ کجا نشنیده بودم اسم یکی فرانسه باشهدیگه کسی با این اسم باید زندگیش هم خاص باشه
جیران_آماندی_جیران عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 11823 یگی دیگه میزایید اسمشو میذاشت شوروی من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
لرسا مدیر استارتر عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 7251 اسم معلم مهدکودکم مهتاب بود اسم دختراش ساحل و دریا واقعا قشنگه اینجوری دوست خودم اسمش شکوفست اسم دخترش بهاریکی از اقواممون دختراش تو پاییز به دنیا اومدن یکیشو گذاشت باران یکیشم پاییز 💍♥️
دخترک_رویاهایش عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2462 پس من در آینده اسم بچمو می زارم اتریش😂یا هلند چون کشور مورد علاقمن فک کن ۹۰ درصد اسم بچهاشون کره جنوبی و شمالیه🤣🤣🤣