2777
2789
عنوان

سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 6553 بازدید | 67 پست

لایک کن عکس گذاشتی

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیتونم چون نتیجه نهایی نشده اطرافیان میگن چشات آبی تیره شده نمبخام الان رنگش. رو ببینم🥰🥰🥹🥹🥹وقت ...

باشه

میشه درخواستمو قبول کنی

اگه تونستید روماتیسم رو درمان کنید بگید لطفا

عحیبه چون من قبلا گوش ذادم نتیجه ندیدم و میلیا میگن الکیهتو از کجا داری گوش میدی؟میفرستیش برام؟

الکی نیست خواهر بخدا نیست یعنی اسمون هم الکیه ؟هدا نور جهنم فرشتگان نه نه وجود داره این زیباترین جادوی جهانه

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

از کجا گوش میدی؟ سازندش کیه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
تازه میگن ممکنه رو مغز هم تأثیر بد بذارهمعلوم نیست تو اون صدا چی گذاشتن

مال منو شخصی درست کردن 

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

الکی نیست خواهر بخدا نیست یعنی اسمون هم الکیه ؟هدا نور جهنم فرشتگان نه نه وجود داره این زیباترین جاد ...

اره ولی خب عحیبه با صدا  یه چیزی از بدن تغییر کنه:/

درخواستم رو قبول میکنی

اگه تونستید روماتیسم رو درمان کنید بگید لطفا

از کجا گوش میدی؟ سازندش کیه

سازنده اش  یه آقایی تو روبیکا 

تازه میگن ممکنه رو مغز هم تأثیر بد بذارهمعلوم نیست تو اون صدا چی گذاشتن

حالا شاید بعدا اسی نتیجه گذاشت تجدید نظر کردم 😂

ولی الان اینجوریم که منطقم میگه همچین چیزی امکان نداره مثل این که من بخوام بال دربیارم پرواز کنم 

نمیشه که