2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ترک هستیم  فدات

عزیزم ایشالا بسلامتی فارغ بشی و دختر قشنگتو بغل کنی.

اسم باید بدلت بشینه و خودت از صدا کردن فرزندت با اون نام احساس خوبی داشته باشی. هر اسمی انتخاب کنی، مخالف داری و شک نکن.

فقط خودت بررسی کن، اگر این اسم در فرهنگ شمامقبوله بذار.... ی مشکل دیگه هم که هست، بعضیا از روی اسم متوجه جنسیت نمیشن، اینم بهش فکر کن.

اسم ترکی دنیز هم بنظرم قشنگه😉 

ایشالا خوشنام باشه دخترتون

عزیزم ایشالا بسلامتی فارغ بشی و دختر قشنگتو بغل کنی. اسم باید بدلت بشینه و خودت از صدا کردن فرزندت ...

قربونت  معنی ایتک خیلی ب دلم میشینه دنیز خیلی خوب بود اسم دخترخالمه .

bir ällähim
ای تک .یعنی تک بودن .اسم ترکی نشنیدین کامپیوتر چیع aytak

عزیزم شنیدم . من خودم یه عالمه شاگرد ترک زبان دارم. آی یعنی ماه . و تک هم یعنی یگانه و همون تک ‌. یعنی ماه تک. معنی بد نیست اصلا. اما دوستمون راست میگن واقعا مثل اسم اینطور مغازه هاست . اسم باید همه جوره برای صاحبش برازنده باشه. تاپیک مگه نظرسنجی نیست؟ 😚😚😚😚😶

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چرا هست

قربونت عزیزم.

در هرحال هر اسمی که انتخاب کردی،دعا می کنم کوچولوی نازنینت خوشنام و عاقبت به خیر باشه الهی 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))