2777
2789
عنوان

پزشک قانونی برای طلاق❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 35 پست
از چه لحاظ🥲اون بهم بی توجهی میکرد دروغ پشت دروغ و با وضع مالی توپشونمن لنگ طلا و زیر لفظی نبودم ولی ...

من خوندم تاپیک قبلتو مشکل از تو نبوده مشکل از اوناست ولشون کن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چه لحاظ🥲اون بهم بی توجهی میکرد دروغ پشت دروغ و با وضع مالی توپشونمن لنگ طلا و زیر لفظی نبودم ولی ...

من یه همکار داشتم داخل عقد طلاق گرفت بهش گفتن یه نامه از بیرونم بیاره واسه قاضی قابله قبوله یعنی خودش بگه باکرم ازش قبول میکنن ولی تو حتا معاینه هم بشی کاری به مقعد ندارن فقط واژن رو نگاه میکنن همین نگران نباش استرسم به خودت نده

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
مهریه ت چقده؟

101

ولی نصفش بهم تعلق میگیره الان

ک اونم نمیده ینی نداره ک بده خانوادش پشتش نیستن میگن اشتباه خودت بوده

توافقی دارم پنج تا میگیرم سر همونم داره گریه میکنه هرروز ولی بمن ربطی نداره

من یه همکار داشتم داخل عقد طلاق گرفت بهش گفتن یه نامه از بیرونم بیاره واسه قاضی قابله قبوله یعنی خود ...

واقعا چقد خوب

خداروشکر دعا کن هیچی نشده باشه فشار نیومده باشه

این خانوادش قوه قضاییه کار میکنن اصرار دارن میترسم الکی ابرومو ببرن

تاپیک قبلیت گفتی دوهفته عقد کردین چطوری به این سرعت شکایت کردین رفتین دادگاه  چه خبره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
واقعا چقد خوبخداروشکر دعا کن هیچی نشده باشه فشار نیومده باشهاین خانوادش قوه قضاییه کار میکنن اصرار د ...

نه عزیزم نترس مقعدت راه به واژنت نداره که بخواد بهش فشار بیاد بنظرم حالا هم که داری داخل دوران عقد جدا میشی سخت نگیر بذار این کابوس سریعتر تموم بشه هرچی بیشتر بخوای طولش بدی از لحاظ روحی خودت بیشتر تحت تاثیر قرار میگیری دوران عقد و نامزدی واسه شناخته همون بهتر کسایی که میبینن طرفشون اشکالات رفتاری داره داخل همین دوران راهشون رو‌جدا کنن نه بعد از عروسی یا با یه بچه اون سخت تره

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲