ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از چه لحاظ🥲اون بهم بی توجهی میکرد دروغ پشت دروغ و با وضع مالی توپشونمن لنگ طلا و زیر لفظی نبودم ولی ...
من یه همکار داشتم داخل عقد طلاق گرفت بهش گفتن یه نامه از بیرونم بیاره واسه قاضی قابله قبوله یعنی خودش بگه باکرم ازش قبول میکنن ولی تو حتا معاینه هم بشی کاری به مقعد ندارن فقط واژن رو نگاه میکنن همین نگران نباش استرسم به خودت نده
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
نه عزیزم نترس مقعدت راه به واژنت نداره که بخواد بهش فشار بیاد بنظرم حالا هم که داری داخل دوران عقد جدا میشی سخت نگیر بذار این کابوس سریعتر تموم بشه هرچی بیشتر بخوای طولش بدی از لحاظ روحی خودت بیشتر تحت تاثیر قرار میگیری دوران عقد و نامزدی واسه شناخته همون بهتر کسایی که میبینن طرفشون اشکالات رفتاری داره داخل همین دوران راهشون روجدا کنن نه بعد از عروسی یا با یه بچه اون سخت تره
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲