2789
عنوان

اوس کریم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 25 پست
اوس کریم پناهت اختر تابناک

چاکریم داششش😂

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

چاکریم داششش😂

ستاره... تاپیک هاتو خووندم

خوب مینویسی

خودت و قلم روانت قابل تقدیره.

در پناه عدل الهی همیشه شاد باش.

ممنون ازت.

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ستاره... تاپیک هاتو خووندمخوب مینویسیخودت و قلم روانت قابل تقدیره.در پناه عدل الهی همیشه شاد باش.ممن ...

قربونت داداش امیدوارم خوشت بیاد

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

حتما اومده که میگمالکی نگفتم که...

بیا تاپیک جدیدم هم بخون و نظرتو بده

اوس کریموعاشقانه دوس دارم حتی اگه تاابدمنونادیده بگیره

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اوس کریموعاشقانه دوس دارم حتی اگه تاابدمنونادیده بگیره

اوس کریم دل نمیشکنه من میشناسمش اصلا از این اخلاقا نداره که کسیو نادیده بیگیره

الانم سرراه دیدمش گفت به خانم مهندس بگو تاپیکی که زدی  قول دادی سه روز بعد معرفیش کنی ولی  نکردی 

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

اوس کریم دل نمیشکنه من میشناسمش اصلا از این اخلاقا نداره که کسیو نادیده بیگیرهالانم سرراه دیدمش گفت ...

وقتی میری توتاپیکام میگردی قشنگ نگاه کن معرفی کردم همه هم میشناسنش

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

وقتی میری توتاپیکام میگردی قشنگ نگاه کن معرفی کردم همه هم میشناسنش

چرا اینطوری شد 

ولی متوجه ام چی گفتید تکرار نمیشه

مبارک باشه🌷

چرا اینطوری شد ولی متوجه ام چی گفتید تکرار نمیشهمبارک باشه🌷

چیومتوجه شدی؟چی تکرارنمیشه؟

ممنونم

دعوات نکردم پست منوباآرامش بخون منظورم این بودکه حالاکه خوندی دقت کن چون اطلاع رسانی کردم عجیب بودکه ندیدی

چیومتوجه شدی؟چی تکرارنمیشه؟ممنونمدعوات نکردم پست منوباآرامش بخون منظورم این بودکه حالاکه خوندی دقت ک ...

آهان، گفتی وقتی میری تو تایپکهام می گردی...

گفتم نکنه ناراحت شده از اینکپچپ!مه به زبون آوردم و اینا.

الانم خوشحالم که اینطور نبوده

خواهش میکنم بزرگوارید.🌷

همون لحظه که گفتی رفتم دیدم حق باشماست ولی ساعت تاپیک رو دیدم فاصله اش با حرف من نیم ساعت هم نبود.

ممنون ازت.