شوهرم گفت کوله باری که این بسته ۲۰ روز میخواد وایسه هفته ی قبل هم اومد هفته ی قبل هم ۲،۳ روز بوده همیشه میاد این بار رفتیم مسافرت نبردیمش فکر کنم اومده از دماغم در بیاره
آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه
آره بذار دو سه روز بعد میگم میترسم بگه بعد قرارتون بیایید دنبالم حداقل چند روز وایسه بگیم عروسی دعوتیم مثلا
آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه
داره یه پسرم داره اونجا نهایت دو شب اونم سالی یه بار واسه من هفته ایی سه چهار روز
تو جلوتر برو خونه مادرت تا نیاد اخم و تخم کن بهش. جوابشوبده
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
شوهرم وقتی فهمید چیا بهم گفته اونقدر بهم حرف زدگفت چرا جوابش رو ندادی
کلا منظور من اینه سکوت مطلق هر بحثی رو شروع کرد با یک کلمه جوابشو بده یا فقط سرتو تکون بده اگه اون ببینه نمیتونه شمارو حرصی کنه اذیت نمیشی با حرفاش خودش کوتاه میاد