2777
2789
عنوان

معلم کلاس اول جدی یا مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 43 پست
برای تدریس بودجه بندی دارن مگه میشه مطالب اضافه تر تدریس کنه که میگی یادگیری در حد سوم دبستان بعد از ...

از سال پیش دبستانی چون مدرسش پیش هم داره

و پارسال یه بچه خیلی شیطون و از کلاسش بر ن کلاس دیگه قبولش نکرد

نه منظورم بقدری روانخوانی   املا و خط بچه ها قشنگه فکر میکنی کلاس بالاترن

اره من اول دومیو انتخاب کردم.مامانم نزاشت گفت پایه بچه ضعیف میشه

اره کار درستی کردی اولی بهتره، خیالت راحت برای جشن و شادی کلی وقت هست و از همین اولش بهتره توی درس جدی باشه وگرنه مثل بچه های الان برای ۲ خط املا نوشتن اشکتو در میاره.

بچه رو نباید لوس کنی توی موضوع درسی.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگی دختر من چون تکه بمقدار داره لوس میشهنباید اجازه بدم

منم تک فرزند بودم خانوادم نزاشتن لوس بشم و الان خیلیم ازشون ممنونم چون توی درس و کارام جدی هستم و نمیزارم مشکلی پیش بیاد، اگر بچه رو لوس کنی تا ابد باید پیگیر کاراش باشی.

اینجوری یاد میگیره هرچیزی جای خودشو داره و نباید احساساتشو قاطی درس و کارش کنه و دنبال جشن اینا باشه.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

دومی میخوایید بچه از درس فراری بدین من خودم یادمه کلاس اول معلمم ب حدی بداخلاق جدی بود و حتی میزدمون کلا از درس زده شدم 

این سال اول  مدرسشه بزارید جوری باشه ک عاشق مدرسه بشه ن اینکه بزور بفرستینش مدرسه

دومی میخوایید بچه از درس فراری بدین من خودم یادمه کلاس اول معلمم ب حدی بداخلاق جدی بود و حتی میزدمون ...

نه عزیزم بداخلاق نیست ولی مقرارت داره ولی اگه انجامم ندن دعوا نمیکنه 

تذکر میده ولی با جدیت

عزیزم اولی چن تا مشکل اساسی داره طبق تجربه ی خودم بهت میگم

معلم سن بالا شور انرژی ی معلم جوون نداره،سختگیری زیاد بچه ها رو خسته میکنه دلزده میشن،به روش سنتی قدیم کار میکنن که بچه باید کلی مشق بنویسه،

لزوما تکلیف زیاد دلیلی بر یاد گیری نیست ،از طریق چشمی بچه ها بهتر یاد میگیرن تا نوشتاری،بعدشم دیگه الان همه ی معلما کارگاه آموزش دارن ،اموزششون تو ی سطحه،چه لزومی داره بچه ی کلاس اول درحد کلاس سوم بلد باشه؟

بچه ی کلاس اول باید هرچی که تو کتابشو بلد باشه نه اضافه تر،

بچه هاتونو دلزده نکنید لطفا ،این بدترین ظلمی که در حقشون میکنید

از سال پیش دبستانی چون مدرسش پیش هم دارهو پارسال یه بچه خیلی شیطون و از کلاسش بر ن کلاس دیگه قبولش ن ...

برادرزاده ام سال اول معلمش سن بالا بود زیاد راضی نبود می‌گفت خیلی خشک و بی حوصله ای 

امسال ششم دبستان اینقدر معلمشون دوست دارن میگه خیلی درکمون می‌کنه به وقتش جدی به وقتش شوخی می‌کنه اگر ببینه بچه ای شرایط روحی خوبی ندارن حتما پیگیر میشه 

به نظرم لطافت خوبه ولی نه در حدی که کنترل کلاس از دست بده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
عزیزم اولی چن تا مشکل اساسی داره طبق تجربه ی خودم بهت میگممعلم سن بالا شور انرژی ی معلم جوون نداره،س ...

من راجع به این مساله با یکی از مادرهای اون کلاس صحبت کردم گفت تکلیف در حد یک صفحه میده بیشتر کار توی کلاس انجام میشه

من از تدریس و سواد معلم دومی مطمین نیستم

اخه بچه کلاس اول هر جایی از درسش بلنگه دیکه درست بشو نیست.

برا همین دلهره دارم 

بعدشم ی نصیحت خواهرانه ،اگر اولای سال بچت درسش زیاد جالب نبود ،توبیخش نکن،

وای ببین فلانی چه قشنگ یاد گرفته ولی تو هیچی ،وای امروز املا داری حواستون جمع کن، وقتی میخوای باهاش درس کار کنی بهش بگو دانشمند کوچولو ،با بازی وخنده وشوخی بهش آموزش بده،

اگه خواستی راهنماییت میکنم

چون من دوتا بچه مدرسه ای داشتم با فاصله ی زیاد اولی رو قربانی استرس وموقع خودم کردم،ولی سر دومی این اشتباه نکردم پسرم شاگرد ممتاز کلاسشونه،عاشق درسه 

2790
2778
2791
2779
2792