2777
2789
عنوان

عزیزان خواهش می کنم بهم کمک کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 24 پست
خیلی از این موضوع ناراحتم و افسردگی شدید گرفتن بابتش اگه راهی باشه حاضرم شبانه روز تلاش کنم بهش برسم

همین کارهایی که گفتم رو انجام بده برای خودم تاثیر داشت. سعی کن با ادم هایی رابطه داشته باشی که با سیاست باشن اولش اذیت میشی ولی چیزهای خوبی ازشون یاد میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از این موضوع ناراحتم و افسردگی شدید گرفتن بابتش اگه راهی باشه حاضرم شبانه روز تلاش کنم بهش برسم

به نظر من با سیاست ترین افراد کسایی هستن که اولویت زندگیشون خودشونن یعنی در درجه ی اول خودشون و خانواده ی نزدیکشون براش مهمن و به رشد خودش و خانوادش میپردازه

یعنی اصلا نباید بذاری دیگران روی تو تاثیر بذارن

اعتماد به نفسم رو چطوری تقویت کنم؟

کتاب و کلاس هایی در این مورد هست و البته تمرین و تکرار هم بی فایده نیست

تا وقتی خودتون خودتون رو دست کم میگیرید و با الفاظی مثل کم عقل و ساده خودتون رو خطاب میکنید نمی‌تونید انتظار رفتار بهتری از دیگران داشته باشید

اگه مدام بخوانید خودتون رو جلوی بقیه با این الفاظ سرزنش کنید و به خودتون برچسب بزنید شاید تا یه جایی براتون ترحم و دلسوزی داشته باشند ولی از یه جایی به بعد از ضعفتون علیه خودتون استفاده میکنن

چندین تاپیک با موضوع من کم عقلم زدید

و حتی توی یکی از تاپیک هاتون دیدم نوشتید کارمند دولت هستید

من فکر نمیکنم دولت یه آدم کم عقل و ساده رو به عنوان کارمند استخدام کنه 

برای همه ی چیزایی که گفتید میخواید تو خودتون تقویت کنید باید رفتار سنجیده رو تمرین کنید

ولی همون‌طور که گفتم مهم تر از همه ی اینا اعتماد به نفسه

ببخشید که صریح و بی پرده صحبت کردم ولی حس کردم به یه تلنگر نیاز دارید

اگه بتونید سنجیده رفتار کردن و عزت نفس داشتن رو تمرین کنید تغییر میکنید ولی اگه پشت گوش بندازید و بازم اصرار داشته باشید که همین منوال رو ادامه بدید به این معنیه که نمی‌خواهید از این شرایط بیرون بیاید و راضی هستید پس دیگه کاری از کسی ساخته نیست