منم که شبا خورشتمو بار میزارم
بعد میزارم خنک میشه و تو یخچال میزارمش
یا اگه کتلت باشه موادشو اماده میکنم
میزارم یخچال
برنجم پاک میکنم میشورم برای هر یه پیمونه برنج یه پیمونه اب میریزم ونمکشو هم میریزم هم میزنم میزارم تو یخجال یا جای خنک
ظهر که از راه میرسم خورشتو میزارم گرم بشه روغن برنجم اضافه میکنم و ابش که خیلی کم مونده میجوشه و دم میزارم حدودا یه ربع بعدش نهار اماده ست تا لباس در بیاری و سفره بندازی
اگه کاهو لازم باشه شبش میشورم میزارم تو ابکش مشما میبندم و میزارم تو یخچال
به نظر من شبا خیلی راحتتره غذا درست کردن
چون موازی با کارات حواست به غذا هم هست ولی ظهر ادم دلش میخاد یه چیز حاضری بخوره تا اینکه خسته و کوفته بره اشپزی کنه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
اما الان که ویار دارم از همه کارام عقب موندم خدا کنه این چند هفته زود تموم شه