2777
2789

شوهر میخام که برام پول خرج کنه 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چی بگم حتما شوهرت وضعش خوبه

نه وضع معمولی همونم اخر ماه حساب میکنه سعی میکنه من کمتر خرج کنم 

ولی برام جالب بود بدونم ک حقوق محسوب میشه انگار. میتونی اونو هم نگه داری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه وضع معمولی همونم اخر ماه حساب میکنه سعی میکنه من کمتر خرج کنم ولی برام جالب بود بدونم ک حقوق محسو ...

اگه وسعش میرسه و میده خب بگیر پول هر چه بیشتر بهتر😄 با پول خودت بذار رو هم پس انداز کن طلا ملا بگیر 

ولی اگه پول اضافه هم بده سختش میشه دیگه درکش کن نگیر 

الان همینکه بااینکه خودت درامد داری بازم مخارجتو میده خودش خیلیه 

من کلا شوهرم کارتاش میده دستم فقط خودش یه کارت داره یه مبلعی واسه خودش میزنه از اول ازدواج بدون اینکه بگم کارتاش یا روی میز میزاشت الانم چندسال میده دست خودم هستن میخرم و میدم اصلا کارنداره وحساب کتابم نمیکنه البته اسمس برداشت میره براش

جدا ماهیانه خودم نخواستم

چون خرج من معلوم نمیکنه چقدره

خرج خونه که صفر تا صد با خودشه

هر وقت چیزی لازم داشته باشم میگیرم یه مقدار هم بیشتر میگیرم مثلا اگر ۳ لازم دارم ۴ میگیرم

فقط زمانی که جدا از حقوقش واریزی داشته باشه مثلا ۲۰ تومن ۳ تومن میده به من  ۲ تومن هم میده به پسرم

پول و درآمد خودم هم برای خودمه

جدا ماهیانه خودم نخواستمچون خرج من معلوم نمیکنه چقدرهخرج خونه که صفر تا صد با خودشههر وقت چیزی لازم ...

این خوبه. بهش گفتم گف اوضام خوب شه یکم 

حتما جدا برات میزنم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 10 دقیقه پیش
2791
2779
2792