2777
2789
ممنون گلم،دعا کن خدا به زندگیم نور بدهخیلی غمگینم،شکست خوردم خورد شدم تیکه هامو پیدا نمیکنم😭

ببین من چاپلوس نیستم ولی... خیلی حس خوبی نسبت بهت دارم 

ندیده دوستت دارم. 

قبلنا تاپیک هاتو میخوندم هرچند نظر ندادم 

دوست داشتم بدونم چرا الان انقد پژمرده شدی و حالت بده :")

ولی خب نمیگی

اگه خواستی من هستم برای درد دل 

بعد اینکه من حس ششمم گاهی خیلی قویه... حس میکنم آینده خیلی خوبی داری و همه این روزا میگذره فقط قوی بمون و خودت و نباز و فکر نکن تنهایی 

؟؟ 

ببین من چاپلوس نیستم ولی... خیلی حس خوبی نسبت بهت دارم ندیده دوستت دارم. قبلنا تاپیک هاتو میخوندم هر ...

ممنونم عزیزم،کاش خدا ولم نمیکرد

یهو توی یه ثانیه همه چیز زندگیم عوض شد،مردم روحم دفن شد کاش بتونم بازم بلندشم

کاش این روزا بگذره کاش بازم مثل قبل بشم😭😭

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگذره... گفتی مشکل خونوادگی داری؟

خداکنه

اره عزیزم یه مشکل خیلی بزرگ

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

2790
2778
2791
2779
2792