2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت کدوم شهری البته اگ شناسایی نمیشب

فقط دلم می خواد زودتر از این جهنم راحت بشم

شانس نداشتم از بچگی من

هرکی اومدم سمتم واسه چهره اومد دنبال سک بود

اونی هم که دنبال ازدواج بود تاگفتم رابطه داشتم سرد شد

کاش نمیگفتی ز شرمنده خاطراتتو زخمی کردم

۴ ساله حتی نتونستم ۱ ثانیه اون شبا رو فراموش کنم

من هرچی مرد دیدم درحکم نامردی کرد ولی یکی واقعا خیلی 

دوستم داشت خواهرانه

ولی من خیلی بد حرف زدم باهاش دعوامون شد خیلی پشیمونم

شرمنده هستم

نمی دونم چجوری ازش معذرت خواهی کنم

پدرو مادرم خونمون بودن امروز پدرم عمل داره شبو خوب نخوابیدم امروزم 5بیدار شدم اونا رو راهی کردم خودم ...

انشاالله خدا همراهش باش 

بسلامتی تموم شه عملش

Kurd اقا

کی غر بزنه

شوهر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دلش میاد مگ

اره چون اولویتش همه ان جز من و بچم

متاسفانه دست مادری بزرگ شده ک فقط بچه های خودشو سر وارزشمند میدونه وکسی که خودش بخواد

قلبم رو دادم بهش

تیکه تیکه اش کرد

اینو بهم فهموند مرد رو دوست داشته باشی بی ارزشت میکنه🙂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂